2018.01.26.

Online vállalkozás otthonról

Egy olvasó, aki egyben a történet főszereplője is. A Kék Elefánt Könyvkiadó franchise ezt az élményt nyújtja a gyerekek számára.

Egy olvasó, aki egyben a történet főszereplője is. A gyerekeknek ebben az élményben lehet részük a Kék Elefánt Könyvkiadónak köszönhetően. Ez az egyedi koncepció 1998-ban, Csehországban mutatta be forradalmi termékét, a személyre szabott, személyes könyvet. A gyerekek azóta világszerte váltak kalandos történetek hőseivé, mentették meg a királykisasszonyt, találkoztak Piroskával, tündérekkel, az egyszemű szörnnyel, vagy éppen Afrikában barátkoztak az állatokkal. A személyes könyvek elkészítése online, egy pár kattintással megtehető a Kék Elefánt web-shopján keresztül: a főszereplő nevének megadása, és a helyszín kiválasztása után a gyerekek, fiatalok (vagy akár a felnőttek) máris a történet közepén találhatják magukat.

Kék Elefánt személyes könyvek Fotó Kék Elefánt Könyvkiadó

A Kék Elefánt könyvkiadók kínálata folyamatosan bővül, jelenleg többtucat történetet tartalmaz, és a könyveket nem csak az adott ország nyelvén, de idegen nyelveken (angolul, németül, franciául, stb.) is elérhetővé teszik. Így a fiatalok úgy tanulhatnak nyelvet, hogy közben saját magukról olvasnak.

Gondolt már valaha arra, hogy saját könyv web-áruháza legyen? Az internet alapú, az internet adta lehetőségeket kiaknázó üzletek a leggyorsabban növekvő vállalkozások között vannak, és a könyv általánosságban a best-seller termék a web-áruházak kínálatában. Ugyanakkor az e-könyvek és -olvasók száma lassan, de egyenletesen csökken, miközben az olvasók egyre inkább visszatérnek a klasszikus, nyomtatott könyvekhez. A Kék Elefánt Könyvkiadó erre a két, egymással ellentétes trendre ad egyidejű választ, és ezt a két világot hozza össze személyes könyveivel. Végsősoron pedig a gyerekek oktatására is pozitív hatással van, hiszen megoldást kínál arra a tényre, miszerint a legfiatalabbak túl sok időt töltenek a számítógép előtt, míg a könyvek és az olvasás egyre inkább kiesik érdeklődési körükből.

És ez is a Kék Elefánt Könyvkiadó elsőszámú célja, hogy felélessze az írott szöveg varázsát és annak szeretetét a gyerekekben, bemutassa nekik a fantázia világát. A személyes könyvek nem csak szórakoztató, de egyedi oktatási eszközként is remekül funkcionálnak, és jelentős támogatást jelentenek a műveltség, olvasottság kialakulásában. Mindemellett a Kék Elefánt Könyvkiadó – a többtucat egyedileg illusztrált személyes könyv és történet formájában – egy teljesen egyedi terméket kínál, melyet a gyerekek már akár egy éves kortól élvezhetnek.

Kék Elefánt személyes könyvek franciául

A Kék Elefánt jelenleg Magyarországon és Európa további országaiban keres új franchise partnereket. A nemzetközi expanzió keretében a franchise hálózat legutóbb Németországban és Franciaországban indította útjára web-áruházát, a következő lépésként pedig Magyarországon tervezi ugyanezt – elsősorban egy helyi, kizárólagos franchise partner bevonásával.

Közel húszéves, a könyvpiacon szerzett tapasztalata mellett a Kék Elefánt Könyvkiadó lehetőséget kínál franchise partnereinek egy érdekes és nyereséges vállalkozás elindításához. „A franchise koncepció formájában exkluzív márkaképviselet lehetőségét, valamint termékeink disztribúciós jogait kínáljuk Magyarországon. Jövőbeli partnerünk emellett megkapja a honlap és web-áruház sablonokat, mintákat, ahogyan teljes körű üzleti és marketing képzést is. A szükséges, minden költséget magába foglaló teljes beruházás 4-10 ezer euró között van” – avatott be Marek Halfar, a Kék Elefánt alapítója.

A franchise partneri jelentkezőknek, jövőbeli vállalkozásuk sikeres üzemeltetése érdekében, online értékesítési tapasztalattal és kiváló kommunikációs készséggel kell rendelkezniük, valamint fontos a gyerek oktatása, fejlesztése iránt érzett elhivatottság is. Nincs szükség ugyanakkor nagy beruházásra, illetve a működési költségek is alacsonyak, hiszen a koncepció egyik előnye, hogy a franchise partnerek akár otthonról is dolgozhatnak.

Online vállalkozás otthonról

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank