2016.11.23.

Franchise profiknak

A nemzetközi Franchise Kongresszus remek lehetőség új üzleti kapcsolatok kiépítéséhez és új növekedési lehetőségek felkutatásához.

2017. január 29. és február 1. között Las Vegasban, az Egyesült Államokban kerül megrendezésre a Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association - IFA) éves kongresszusa (Annual Convention 2017). A franchise kiállítás és seregszemle nem csak számos szakelőadást és workshopokat kínál a látogatók számára, hanem egy hatalmas franchise kiállítást és változatos platformokat, ahol konkrét kérdéseket vitathatnak meg a résztvevők a franchise fejlesztéshez kapcsolódó témákban.

IFA Convention 2015 Fotó IFA

Az IFA 1960-as alapítása óta világszerte támogatja, népszerűsíti és öregbíti a franchise ágazatot. Teszi ezt kormányzati kapcsolatokon, lakossági-, vállalati együttműködéseken, média kapcsolatokon és folyamatos oktatási programokon keresztül. A szervezet tagjai franchise hálózatok, franchise átvevő partnerek, szakértők és a franchise ágazat beszállítói.

Az évente megrendezésre kerülő rendezvény célja, hogy különleges ajánlatokkal segítse a franchise ágazat minden résztvevőjét, így rendszermérettől függetlenül a franchise átadókat, a master franchise partnereket, az egyéni- és multi-unit franchise átvevőket, a beszállító partnereket és minden, franchise iránt érdeklődő vállalkozást. Az IFA Convention minden franchise szakember számára lehetőséget jelent új üzleti kapcsolatok kiépítésére és új növekedési lehetőségek felkutatására.

Az előadások, fórumok és kerekasztalbeszélgetések tematikája széles spektrumon mozog, mely érinti többek közt a hálózatmenedzsment, a franchise fejlesztés és finanszírozás vagy marketing stratégiák, a közösségi média különböző aspektusait. A programokat minden esetben világszerte ismert franchise márkák képviselői vezetik, az exkluzív tartalom biztosításáért pedig olyan további ismert előadók felelősek, mint Marcus Buckingham és Stephen MR Coves bestseller írók.

Összesen 50 továbbképzési és oktatóprogram várja a látogatókat, valamint több mint 300 kiállító, franchise ágazat szereplői számára szolgáltatásokat és termékeket kínáló vállalat is jelen lesz. A szervezők nagyjából 4000 résztvevőre számítanak, akik közül sokan érkeznek külföldről - ahogy az elmúlt években, úgy idén is lesz magyar résztvevő.

Az IFA Kongresszussal kapcsolatos további információkat, regisztrációs lehetőséget a rendezvény honlapján olvashat.

Franchise profiknak

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank