2016.04.19.

Újabb díjat zsebelt be a Kék Elefánt

A személyes könyvekre szakosodott könyvkiadó franchise legújabb gyerekkönyve vihette haza a legjobb és legérdekesebb terméknek járó elismerést.

Április 7-10. között került megrendezésre Csehországban a nemzetközi ”For Kids” szakkiállítás és vásár. A nagynapos rendezvényen 110 kiállító mutathatta be több mint 31 ezer látogató előtt kifejezetten gyermekeket megcélzó termékét, szolgáltatását – minden olyan dolgot (a babakocsitól, rugdalózótól kezdve a gyerek-fodrászaton és bicikliken át a szabadtéri felszerelésekig), ami a fiatalok vagy szüleik életét egyszerűbbé teszik. Az expó során minden évben számtalan kapcsolódó programmal várják az érdeklődőket, a kiállítás záróeseményeként pedig megválasztják az adott év legjobb gyermekeknek szóló termékét. 2016-ban, a jelenleg a magyar piac felé kacsintgató és mester franchise partnert kereső Kék Elefánt könyvkiadó franchise legújabb, Robin című személyes könyvét választották a legjobbnak. A díj elnyerését nemcsak a könyv érdekességének és egyediségének köszönheti a Kék Elefánt, hanem a gyerekek olvasási hajlandóságára gyakorolt pozitív hatásának is.

személyes könyv Fotó Kék Elefánt könyvkiadó

A személyes könyv egy kifejezetten az olvasóra szabott gyerekkönyvet jelent, mely egy eredeti történetet mesél el. A szövegbe beilleszthető az olvasó neve minden olyan helyen, ahol a történet főszereplője felbukkan. Hasonló módon részese lehet a történetnek a főszereplő egy barátja is, illetve a cselekmény is egy, a fiatal olvasó által jól ismert helyszínen, pl. otthonában, szülővárosában kezdődik.

Ugyan Magyarországon már több vállalkozó kedvű mester franchise érdeklődő is a franchise központtal való egyeztetések egy előrehaladott szakaszában jár, még van lehetőség a jelentkezésre. A mester franchise jogdíja Magyarországon 10 ezer euró (kb. 3,1 millió forint), amely azonban a szükséges összes induló-befektetés nagyjából kétharmadát ki is teszi, köszönhetően a koncepció alacsony beruházásigényének (pl. nincs feltétlenül szükség önálló üzlethelyiségre) és az alacsony üzemeltetési költségeknek.

A jövőbeli mester partner számára a csehországi franchise központ kész weboldalt és webáruházat, teljes körű képzést, szoftvereket a termékek ”egy gombnyomással” történő elkészítéséhez, a leghatékonyabb üzleti gyakorlatokat, kész marketing csomagokat és ingyenes tanácsadást is biztosít a kiterjedt háttértámogatás keretein belül. A mester partnerre így a könyvek, a webáruház és az egyéb marketing-, reklámanyagok lefordítása, a márka magyarországi bevezetése és népszerűsítése, valamint a magyarországi rendelések fogadása, elkészítése és házhozszállítása hárul.

További információk a mester franchise lehetőségről a franchise katalógusban.

Újabb díjat zsebelt be a Kék Elefánt

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank