A Kkv Akadémia rendezvénye április 24-én 10 és 15 óra között kerül megrendezésre a BKIK székházban (Budapest, Krisztina körút 99.), a Magyar Franchise Szövetség szakmai támogatásával.
Szombat
13.04.2013
Franchise siker sztorik, neves márkák képviselői, és a franchise tevékenység minden részletét bemutató előadások a rendezvény programjában.
 

Kiből válhat jó franchise-átadó és kinek való a franchise-átvevői lét? Mik egy jó franchise rendszer kritériumai? Hogyan kell elkészíteni egy üzleti modellt, és mitől lesz az versenyképes? Többek közt ezekre a kérdésekre ad választ a Piac&Profit, 'Jó üzlet a franchise' c. rendezvénye, ahol a franchise-üzletben sikereket elért vállalkozások és szakértők osztják meg tapasztalataikat, és betekintést engednek a franchise-sikersztorik megvalósulásának titkaiba. Egy sikeres üzleti koncepció franchise rendszerben való kiterjesztése, vagy - a másik oldalról megközelítve - egy kidolgozott és kipróbált üzleti modell megvásárlása remek döntésnek bizonyulhat.

Április 24-én, szerdán a BKIK székházban 10 órakor veszi kezdetét a franchise rendezvény, amelyet Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára kezd meg előadásával. Őt követik fél órás előadásokkal a franchise különböző területeihez kapcsolódó szakértők, akik igyekeznek majd bemutatni a franchise tevékenység minden aspektusát, mind átvevői, mind pedig átadói szemszögből. Az előadások során sok más mellett kiderül, hogy üzletünk alkalmas-e franchise hálózat kialakítására, milyen jogi, pénzügyi kötelezettségekkel jár egy franchise rendszer kidolgozása, mik a jó franchise hálózat ismérvei, hogyan tartható fenn a növekedés, illetve, hogy miért jelent biztonságot egy márka védőernyője, miért érdemes csatlakozni egy franchise-hálózathoz, mire figyeljünk a hálózat kiválasztásakor.

Az előadások után egy rövid szünet következik, majd neves franchise hálózatok hazai képviselőivel kezdetét veszi az Interaktív Fórum, ahol lehetőség adódik a témák részletesebb megismerésére, illetve személyesen kérdezhetünk a rendszergazdák sikereiről, kudarcairól, tapasztalataikról, és kérhetjük ki véleményüket a minket érdeklő, specifikusabb kérdésekben is.

Az előadók között, illetve az Interaktív Fórumon olyan márkák képviselői lesznek jelen, mint az Otthon Centrum, a Szamos Marcipán, a Nordsee, a Wienerwald, a Party Point, az AlphaZoo vagy a High Care Cosmetics.

(További információk és regisztrálás a rendezvényre itt.)


népszerű a fórumban