2015.03.03.

Új joghurtos franchise

Már négy üzletet nyitott, most pedig franchise programját is elindította a Jono Yogo.

A Jono Yogo 2013 nyarán nyitotta meg az első üzletét a budapesti Árkád bevásárlóközpontban. A kedvező fogadtatás, illetve a vásárlószám folyamatos növekedésének köszönhetően egy év alatt további három egységük nyílt meg más, frekventált fővárosi bevásárlóközpontokban. A hálózat alapítói felismerték, hogy a további növekedés, fejlődés leggyorsabb módja egy franchise rendszer kialakítása. Az azonos márkanév alatt futó, közös marketinggel és egységes arculattal rendelkező üzletek növekvő forgalommal, hatékonyan tudnak működni. 

Jono Yogo üzlet Fotó Jono Yogo

A Jono Yogo célja, hogy Magyarországon is legyenek olyan “yogozók”, amelyekkel az Egyesült Államokban, és nyugat-európai országokban is találkozhatunk. Egy saját üzlet kialakításához 50.000 – 100.000 eurós kezdeti beruházásra van szükség.

A frozen yogurt egy joghurt alapú fagylalt, amely cukormentes natúr változat mellett számtalan (főképp gyümölcsös) ízesítéssel megtalálható. A joghurt alap miatt nagyon könnyű, frissítő, és nem utolsó sorban egészséges. A Jono Yogo ráadásul sokkal színesebb, szélesebb választékot is vonultat fel, a vásárló kedvére válogathat a feltétek, öntetek és egyéb fagylalt kiegészítők (drazsék, kekszek, müzlik, cukorkák) között. Minden frozen yogurt gluténmentes, csökkentett cukortartalmú és csak 1,5 százalék zsírtartalommal rendelkezik. Az ízek között található cukor-, illetve laktózmentes változat is.

 A vásárlók számára önmagában kreatív program a pohár tartalmának összeállítása, hiszen a Jono Yogot hatalmas szortiment, és kedvező ár/érték arány jellemzi. A fizetés súly alapján történik, a választás szabadságának köszönhetően pedig a lehetőségek és kombinációk száma a végtelenhez közelít.

 A Jono Yogo főleg a fiatal korosztály körében nagyon népszerű. Az üzletek mérete 50-100 négyzetméter közé tehető. Az üzletek kialakításához 50.000 – 100.000 eurós kezdeti beruházásra van szükség.

Új joghurtos franchise

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank