Magyarországon jelenleg 17 Subway étterem működik. Helyszíntől és mérettől függően 80,000–190,000 euró közötti kezdő befektetésre van szükség egy saját Subway elindításához.
Kedd
30.09.2014
Továbbra is a Subway gyorsétterem lánc a világ legnagyobb franchise hálózata. A fejlődés folytatódik.
 

Tovább folytatódik a Subway márka fejlesztése és bővítése a világon. Szeptember végén (az egységek/értékesítési pontok számát tekintve) a világ legnagyobb franchise hálózata több mint 42.700 étteremmel rendelkezik összesen 108 országban. Csak Európában a cég már 4.500 éttermet nyitott. „Januártól szeptemberig 50 új éttermet nyitottunk a közép- és kelet európai régióban” – mondta el Martin Princ, a térség hálózatfejlesztési menedzsere. Magyarországon is tudott fejlődni a szendvicses hálózat, idén eddig négy új étteremmel bővültek a fővárosban.

Szeptember elején Budapesten nyitott meg a legújabb Subway egység, ezzel már 17-nél jár a hazai éttermek száma. A fejlesztések tovább folytatódnak, hiszen – ahogyan Sampers Katalin, a magyarországi hálózatfejlesztés vezetője egy korábbi interjúban elmondta – a cél rövidtávon, hogy 50 étteremmel rendelkezzenek hazánkban, 2020-ig pedig ennek a dupláját szeretnék elérni. Érdeklődők jelenleg is vannak, a főváros mellett olyan vidéki városokban folynak tárgyalások, mint Pécs vagy Győr.

Közép-Kelet Európában a Subway számos kültéri helyszínen vagy szabadon álló épületben is nyitott éttermet az idei évben. Néhánynak ezek közül már részét képezi a drive-thru szolgáltatás is. „Egyre fokozottabb érdeklődést tapasztalunk az ilyen jellegű, nem-tradicionális helyszínek iránt. Ilyen pl. a benzinkutak, motelek vagy egyetemek, főiskolák, boltok környezete, amelyek jelentős hatással vannak az értékesítés növekedésére” – mondta el Martin Princ, és hozzátette, hogy a Subway továbbra is ebbe az irányba akar haladni. 


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013