112 országban összesen több mint 19 ezer étteremmel a KFC a világ egyik legnagyobb gyorséttermi hálózata.
Kedd
03.06.2014
Ez a gyorsétterem lánc első Budapesten kívüli Drive-thru étterme Magyarországon.
 

Megnyitott a KFC legújabb magyarországi étterme, a kecskeméti üzlet a franchise hálózat 28. egysége hazánkban. Az eredetileg a hónap elejére tervezett nyitást engedélyeztetési okok miatt végül május 27-re tolta a hálózat, a kezdeti időszakban nyitási meglepetésekkel várják a vásárlókat. A legújabb egység különlegessége, hogy ez egyben az első magyarországi Drive-thru KFC a fővároson kívül.

A KFC 19 ezer éttermével a harmadik legnépszerűbb márka a világon, a McDonald’s (34 ezer egység) és a Subway (35 ezer) mögött. Az éttermek száma alapján, Magyarországon valamelyest változik a sorrend, 34 egységével a képzeletbeli magyar dobogó második helyén helyezkedik el a vállalat. Azonban szükség is van az étteremnyitásokra, ha a KFC tartani szeretné a lépést a versenytársakkal szemben – míg a hazánkban magasan piacvezető McDonald’s száz étteremmel rendelkezik, a Subway 2020-ig tervezi elérni ezt a szintet.

A hazai KFC éttermek fejlesztését jelenleg a hálózat magyarországi franchise partnere, az Amrest csoport végzi. A csirkés hálózat mellett az Amrest üzemelteti Magyarországon a Pizza Hut éttermeket és Starbucks kávézókat is. Emellett az AmRest csoport saját márkával, a La Tagliatellával is rendelkezik.

Az AmRest jelenleg Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Bulgáriában, Oroszországban, Szerbiában, Horvátországban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, az USA-ban és Kínában rendelkezik éttermekkel. Több mint hétszáz egységében közel 25.000 munkavállalót foglalkoztat.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013