Tejtermékek a Starbucks célkeresztjében

Ma a Starbucks hálózat 61 országban több mint húsz ezer kávézóval van jelen, aminek mintegy felét partnerek üzemeltetik. Magyarországon – a vártnál valamivel később – 2010-ben jelent meg a kávézólánc.
Szerda
07.08.2013
Evoltution Fresh joghurt – a kávéóriás és a Danone vállalat legújabb közös terméke.
 

A világ legnagyobb kávézóhálózata, a Starbucks bejelentette, hogy bővíti termékportfólióját, a kávézólánc már joghurtot is fog kínálni kávézóiban. A projekt ötlete onnan jött, hogy a Starbucks próbál betörni az egészséges termékek piacára, valamint közeledni a wellness szektor felé, a Danone pedig a hét milliárd dolláros amerikai piacon jelenne meg és bővítené értékesítési csatornáit a kontinensen.

A tervek szerint a Starbucks 2014-ben kezdi meg a tejtermékek forgalmazását amerikai kávézóiban, 2015-től pedig különböző élelmiszerboltokban, amit a nemzetközi terjeszkedés követhet – jelentette be az amerikai vállalat. A Danone-nal kötött mostani megállapodás értelmében a közös joghurtot Evolution Fresh név alatt fogják piacra dobni, jelenleg hasonló név alatt üdítő italokat, illetve vegetáriánus ételeket gyártanak és forgalmaznak.

A Starbucks ugyanezen az Evolution Fresh márkanév alatt indította el új - magas minőségű gyümölcsleveket és vegetáriánus ételeket kínáló – hálózatának első egységét is idén márciusban. Most pedig a Danone-nal közös joghurtok lettek a legújabb tagjai az egészséges termékcsaládnak.

Az Euromonitor International nemzetközi elemző cég a kiskereskedelmi joghurt piac forgalmát több mint 7 milliárd dollárra becsüli az Egyesült Államokban, az elmúlt 5 évben átlagosan 8,5 százalékos éves növekedést felmutatva.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013