A franchise partnerekkel szemben elsősorban a turizmusban/vendéglátásban szerzett tapasztalat, a magas szintű nyelvtudás, valamint a dinamikusság és hatékonyság az elvárás. A szükséges kezdeti beruházás 3,500-5,000 euró között van.
Csütörtök
2013.07.25.
A Stageman Csoport szabadidő animáció szolgáltatásait már hat országban, köztük Magyarországon kínálják franchise partnerek.
 

A Stageman Csoport Közép-Európa vezető szabadidő szervezője. A hoszteszekből, animátorokból, műsorvezetőkből, férfi és női modellekből, hotel személyzetből és diplomás tanárokból álló cég ügyfelei között megtalálhatóak neves utazási irodák, hotelek, vállalatok, társaságok és rendezvényszervezők is. A hálózat, vonzó franchise ajánlatának köszönhetően folyamatosan bővül. A franchise partnerek felelősek a régi és új ügyfelekért egy adott régióban vagy országban, valamint feladatuk a helyi rendezvény managerek toborzása és koordinálása.

A Lengyelországban alapított Stageman hálózat jelen van Magyarországon, Ausztriában, Spanyolországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Litvániában, de vannak ügyfeleik Európa más országaiból és a kontinensen kívülről is, például Egyiptomból vagy Kínából. A hálózat jelenleg Lengyelországon és Ausztrián kívül keres franchise partnereket, különös tekintettel Magyarországra. A Stageman franchise együttműködéshez szükséges kezdeti beruházás 3,500-5,000 euró között van.

A franchise partnerekkel szemben elsősorban a turizmusban/vendéglátásban szerzett tapasztalat, valamint a magas szintű nyelvtudás az elvárás. A csatlakozáshoz legalább 2 nyelven kell tudni, amiből az egyik angol vagy lengyel kell legyen, a kötelező és szükséges vállalati és franchise képzések miatt. „Nem minden jelentkező felel meg az elvárásainknak. Időről időre van olyan, aki még nem áll készen arra, hogy saját üzletét működtesse. Ilyen esetben volt olyan, hogy egy másmilyen szerepkört ajánlottunk fel annak a személynek a hálózatunkon belül” – mondta el Jakub B. Baczek vezérigazgató.

A Stageman franchise partnerek és rendezvény managerek többsége április és október között a legelfoglaltabb, de télen sem áll le a munka, akkor a sípályáknál és egyéb téli szabadidős programoknál vannak jelen. A hálózat folyamatosan bővíti portfólióját is, aminek köszönhetően egész évben az ügyfelek rendelkezésére tudnak állni.