A Fröccsbusz előadás április 23-án kerül megrendezésre a budapesti Hungexpón, 11 órai kezdettel, bejárat a 2-es kapunál.
Péntek
19.04.2013
Nyilvános előadást tart a Fröccsbusz, ahol bemutatják tevékenységüket és a magyar „kultúritalra” épülő üzleti koncepciót.
 

2011 májusa óta találkozhatunk Fröccsbuszokkal szerte az országban, alapvetően kisebb-nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon vagy akár a Balatonnál majd' egész nyáron. A Fröccsbusz koncepció lényege, hogy VW Transporter típusú kisbuszokat alakítottak át úgy, hogy mobil egységekként az ország bármely pontján egyszerűen felállíthatóak és működés-készek legyenek. A Fröccsbusz vezetősége közel két éves működés után úgy döntött, hogy franchise rendszerben bővítik hálózatukat, és jövő hét kedden meg is tartják az első bemutatkozó előadást a Hungexpón, ahova várnak minden érdeklődőt.

Április 23-án a Hungexpo 25-ös épületéhez ellátogató érdeklődők tájékozódhatnak a Fröccsbuszról, a vállalkozás eddigi tevékenységéről, információkat kapnak a franchise konstrukcióról és az abban rejlő üzleti lehetőségről, illetve tájékoztatást a partner borászatról, a szükséges befektetés lehetséges finanszírozási módjairól és a kapcsolódó könyvelési és számlaadási (pénztárgép) lehetőségekről, a várható változások tükrében.

A vállalkozás olyan potenciális partnerek jelentkezését várja, akik rátermettek egy ilyen vendéglátó egység üzemeltetésére. - „Releváns szakmai tapasztalat nem feltétlenül szükséges, mivel könnyen elsajátíthatóak a buszok működtetéséhez szükséges teendők” – mondta el Vécsei Mihály, a Fröccsbusz Kft. tulajdonosa.

A leendő franchise partnerek egy meghatározott, kizárólagos területen működhetnek egy dinamikusan fejlődő márkanév alatt, illetve élvezhetik a teljes körű PR és kommunikációs stratégia, az előnyös beszerzési kondíciók és a hatékony munkafolyamatok előnyeit. - „Jövőbeli franchise partnereink teljes körű üzletvezetési és technikai képzésben részesülnek, illetve megkapnak egy, a gyakorlatban sokat próbált és a hazai fröccs és borkultúra népszerűsítését is segítő üzleti koncepciót.”


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013