2013.01.29.

Partner a modern kávéfogyasztásban

Tavasszal nyílik a következő Coffeeshop Company kávézó, de a hálózat továbbra is várja partnerek jelentkezését a nagyobb városokból.

Az ausztriai kávézólánc 2007 óta van jelen a magyar piacon, ahol jelenleg 16 egységet üzemeltet franchise partnerek közreműködésével. A legutóbbi üzlet augusztusban nyitott a fővárosban, ahol immár 10 helyszínen fogyaszthatóak a kávékülönlegességek. A vállalat magyarországi terjeszkedési stratégiája 23-28 kávézóra maximalizálja a hazai egységek számát, amelyből Budapesten még 2-3 üzlet megvalósítására van lehetőség. A vidéki területekre koncentrálva olyan városokban keresnek megfelelő üzleti partnert, mint Miskolc, Győr vagy Székesfehérvár.

CoffeShop Company kávézó

Egy Coffeeshop Company kávézó elindításához megközelítőleg 20 millió forintos beruházásra van szükség, de az összeg függ az üzlethelyiség helyszínétől és méretétől is.

A kávézólánc legújabb vidéki egysége Pécsett kerül kialakításra, ahol már megkezdődtek az előkészületek és tavasszal meg is nyit az üzlet. Győrben is megtalálták a megfelelő helyét a kávézónak, azonban még szerződés nem született, - de ennek ellenére akadnak potenciális jelöltek.

Egy Coffeeshop Company kávézó elindításához megközelítőleg 20 millió forintos beruházásra van szükség, de az összeg függ az üzlethelyiség helyszínétől és méretétől is. - „Partnereink teljes körű segítséget kapnak a megfelelő helyszín megtalálásától a személyre szabott ár, - és marketingstratégiák kialakításán át egészen a kávék részletes megismeréséig. A havi royalty a bevétel 5 százaléka, amihez még hozzáadódik 1 százalék marketing költség is” – mondta el Szabó Gyula, a terjeszkedésért felelős Tizia csoport magyarországi vezetője.

A Coffeeshop Company a négy visegrádi országban összesen 150 egységet kíván létrehozni az elkövetkezendő években, amelyből már több mint 55 kávézó működik. A hálózat több kontinensen is jelen van, üzleteinek száma már 200 felett van.

Partner a modern kávéfogyasztásban

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank