Csütörtök
2024.02.29.
​A budapesti franchise kiállításon bemutatkozó EverDerm élvonalbeli technológiák alkamazásával, már-már futurisztikus kezelések segítségével különbözteti meg magát más, hagyományos szépséggel foglalkozó cégtől.
 

Az április 4-ei budapesti Franchise Expo keretében személyesen is megismerhetik az érdeklődők az EverDerm  által kínált vállalkozói lehetőséget, illetve megismerhetik a tulajdonost, emellett pedig találkozhatnak további 40 franchise hálózat hálózat képviselővel.

Ha a hálózatok egység száma, illetve forgalma alapján kimutatást készítenénk, a vezető helyen az éttermek után rögtön a szépség-egészség szektor szereplői következnek. Ráadásul, ahogy egyre inkább odafigyelnek a fogyasztók saját megjelenésükre, úgy csökken ez a különbség a két szegmens között. Ennek a trendnek a következményeképp egyre több és változatosabb szépségszalon, illetve kezelés jelenik meg hazánkban is.

Ennek az egyik élvonalbeli szereplője az EverDerm. A franchise hálózatként működő márka prémium kezeléseket és termékeket kínál, ezek közül többet Magyarországon egyedüliként. Amíg a legtöbb szépségszalon megragad gyantánál és a krémeknél, addig az EverDerm klinikáiban rádiófrekvenciás, elektromágneses, infravörös, mikrotűs, ultrahangos, vákuumos és még megannyi új csúcstechnológiás gépet vetnek be. A hálózat portfóliója folyamatosan bővül, orvosilag igazolt testkezelések és hightech kozmetikai kezelések is bekerültek a portfóliójukba, kiegészítve különleges high-end orvos-kozmetikumokkal. Ezek mind segítik a partnereiket, hogy jövedelmező vállalkozást hozzanak létre.

Az EverDerm 2021-ben kezdte el franchise terjeszkedését Magyarországon és jelenleg 5 klinikájuk üzemel országszerte. Mindegyik klinikájuk megegyező, ikonikus kialakítást kap, a márkanévnek és a marketingnek köszönhetően pedig a vendégkör is garantált. 

A koncepció eredetileg a tartós szőrtelenítésre épült, de azóta számos új szolgáltatással és kezelésekkel bővült a hálózat. Az EverDerm üzemeltetője folyamatosan keresi az új, innovatív lehetőségeket, mellyel egyrészt vendégeik számára kiemelkedő eredményeket-, másrészt franchise partnereik számára piaci versenyelőnyt tudnak garantálni. Mindennek fényében nem meglepő, hogy az EverDerm kiemelkedően gyors megtérülést kínál az üzemeltetők számára, hiszen naponta egy egység akár 20-30 vendéget is el tud látni.

A korszerű géppark és egyedi kezelések mellett a hálózat átadja a kezeléséhez és értékesítéséhez szükséges szaktudást is, mely hálózatszintű, erős marketingtevékenységgel párosul. A franchise átvevők fő feladata az ügyfélmegtartás, melyet a kiemelkedő vendégélmény és a szalonok prémium megjelenése támogat. A Franchise koncepción keresztül egy olyan márkát kínálnak, ami már bizonyított, és számos pozitív visszajelzéssel rendelkezik.

Az Everderm jelenleg is keresi franchise partnereit. Továbbra is lehetőséget kínálnak a vállalkozóknak, hogy hazánk egyik legmodernebb kozmetikai koncepciójához csatlakozzanak!

A budapesti Franchise Expo a Lurdy Házban kerül megrendezésre április 4-én. Az előregisztrációhoz kötött részvétel ingyenes, a kiállításon résztvevő franchise hálózatok reggel 9-től 17 óráig várják az érdeklődőket. Ha szeretné megismerni az EverDerm-et  vagy további franchise hálózatokat regisztráljon a cikk alján található űrlapon keresztül, vagy az expo oldalán.


A budapesti franchise expon az ország legismertebb hálózatai fognak kiállítani, így a Fornetti, a Logiscool vagy éppen a Cafe Frei képviselőivel is találkozhatnak a résztvevők. /
Franchise tanácsadó