A Sixt lett 2012 legjobb autókölcsönzője

A Sixt-nek ez már a második ilyen győzelme a széleskörű iparági kutatásban, ezt megelőzően 2010-ben díjazták.
Péntek
2012.08.31.
A nemzetközi autókölcsönző hálózat mind a szolgáltatási, mind pedig a szerződési feltételek kategóriájában győztes lett.
 

A „Legjobb Gépjárműkölcsönző Cég 2012”-es díjat immár másodjára ítélték a Sixt AG-nak. Az autókölcsönző piac átfogó felmérését idén a Német Szolgáltatásminőségi Intézet (Deutsches Institut für Service Qualitat, DISQ) végezte. A DISQ Németország hat legnagyobb, nemzeti szinten működő gépjárműkölcsönzőjét értékelte több kategóriában. A cégek szolgáltatásminőségét telefonos és e-mail tesztek alapján mérték fel, továbbá az elemzők alaposan megvizsgálták a szolgáltatók weboldalát a tartalom és a felhasználóbarát kialakítás szempontjából.

“A Sixt-nek sikerült megelőznie a versenytársait, a cég a minőségi szolgáltatásainak és az alacsony árainak köszönhetően végzett az élen. Egy másik előnyös tulajdonsága pedig, hogy az extra szolgáltatások díjairól is világos áttekintést nyújtanak a honlapjukon.” – értékelte az eredményt Markus Hamer, a Német Szolgáltatásminőségi Intézet vezető igazgatója.

Dévai Gábor, a Sixt-et Magyarországon képviselő Wallis Autókölcsönző Kft. ügyvezetője a következőt nyilatkozta: - „Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy a Legjobb Gépjárműkölcsönző Cég szolgáltatásait kínálhatjuk Magyarországon, és bár külön országonkénti versenyt nem hirdettek, természetesen magunkra nézve kötelező minimumnak tartjuk, hogy megfeleljünk-e címnek, és bármely vetélytársunkkal összemérve is a lehető legjobbat, legtöbbet nyújtsuk. Reméljük: ezt ügyfeleink is – hisz ők a legfőbb minősítők – így látják.”

(a.c.)


Papp Csaba
újságíró