2012.12.11.

Jönnek a tölcséres pizzák

A Konopizza után a lengyel Crazy Piramid Pizza is megjelenne a magyar piacon tölcsér alakú pizzájával.

Lengyelországi sikereire alapozva elkezdte nemzetközi terjeszkedését a Crazy Piramid Pizza franchise hálózat. A koncepció hasonló olasz riválisáéhoz, azzal a különbséggel, hogy az éttermek telejsen megkülönböztethető, arculattal rendelkeznek. A tulajdonosok olyan partnereket keresnek Magyarországon – és a régióban – akik következetesek, elhivatottak és nem riadnak vissza azoktól a kötelezettségektől, amelyek az országos mester franchise átadó szerepkörrel járnak.

Crazy Piramid Pizza étterem

A hálózat nemrég nyitotta meg 28. üzletét Lengyelországban, és már Írországban is üzemelnek az első éttermek.

„Jövőre szeretnénk Lengyelországon és Írországon kívül más országokban is megjelenni” – mondta Wojciech Godunski, a hálózat tulajdonosa. „Már folytatunk tárgyalásokat potenciális mester franchise partnerekkel Nagy-Britanniában, Ukrajnában és Oroszországban. Ezen kívül Németországból, Svájcból, Szlovákiából és Litvániából is vannak komoly érdeklődők a franchise iránt.”

Egy étterem megnyitásához – mérettől függően - nagyságrendileg 15.000 - 50.000 euró szükséges. Csatlakozási díj nincsen, a havonta fizetendő royalty pedig 300 euró. Az új partnerek részesülnek tréningben és teljes körű üzletvezetői támogatásban.

„Büszkék vagyunk a 2011-es évben elért eredményeinkre. Az a célunk, hogy megduplázzuk jelenlegi éttermeink számát, de 2012 végére reálisan nézve körülbelül 35 működő éttermünk lesz.” – mondta Godunski.

(pcs)

Jönnek a tölcséres pizzák

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank