A Subway® 2004-ben lépett a magyar piacra. Jelenleg 9 étteremmel van jelen hazánkban (mind franchise partnerek által üzemeltetett), melyek Budapesten, Debrecenben, Szegeden és Siófokon találhatók.
Kedd
27.02.2018
A magyarországi éttermek vezetésével rekordforgalmat jelentett a Subway. Új éttermi dizájn és új partnerek segíthetik a további növekedést.
 

A Subway® Magyarország kiváló pénzügyi eredményekkel zárta a 2017-es évet, ami egyrészt köszönhető az élelmiszerárak átlagosan 6 százalékos csökkenésének, másrészt az éttermek forgalmának 18 százalékos növekedésének” – jelentette sajtónyilatkozatban a vállalat. Országos szinten a vendégszám 9 százalékkal növekedett 2016-hoz képest. A világ egyik legnagyobb, 100 országban jelen lévő gyorséttermi hálózatában a tavalyi évben így Magyarország teljesített a legjobban.

Döcögősen indult a tavalyi év a Subway magyarországi hálózatfejlesztés számára, azonban a szendvicsekre építő étteremléncnak sikerült hamar növekvő pályára állnia. „A közelmúltban néhány franchise partnerünkkel, éttermeik nem megfelelő színvonalú működtetése miatt meg kellett szakítanunk az együttműködést. Ezek a változtatások azonban szükségszerűek voltak ahhoz, hogy a jelenlegi franchise partnereink színvonalas vásárlói élményt biztosíthassanak fogyasztóik számára – mondta el Martin Princ, a Subway kelet-közép-európai régió fejlődéséért felelős igazgatója. A régiós igazgató hozzátette, hogy jelenleg új franchise partnereket keresnek, ami a magyar piac további fejlődését biztosítja.

Új éttermi dizájn

A Subway tavaly nyáron jelentette be azon forradalmi tervét, miszerint megújítja teljes arculatát, modernizálja megjelenését és frissíti technológiai hátterét is, hogy így alkalmazkodjon a megváltozott piaci elvárásokhoz, és fejlődjön tovább meglévő éttermei bezárása nélkül. Az észak-amerikai és angliai egységek már tavaly neki is láttak az újítások bevezetésének, a hazánkat is magába foglaló közép-kelet-európai régióban pedig az idén nyílhatnak az első megújult külsejű, ún. Fresh Forward Décor éttermek.

Az új éttermi dizájn részeként a Subway egy innovatív, az eddigi ikonikus logótól merészen eltérő szimbólummal is előrukkolt – a Choice Mark, a márka jellemzőinek megtartása mellett, friss és modern megjelenést kölcsönöz a hálózatnak. Az új éttermi dizájn gyökerestől változtatja meg a vásárlói élményt a rendelési szokásoktól kezdődően egészen az ételek elfogyasztásáig. Ennek eredményeképpen a cég fókuszpontja az ízletes ételek mellett az étkezési élményre is kiterjed” – emelte ki Martin Princ.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013