2016.08.04.

Két új áruházzal bővül az élelmiszerlánc

Csepelen és Kecskeméten is nyit áruházat, ezzel pedig 113-ra növeli magyarországi üzleteinek számát az ALDI.

Az ALDI 112. és 113. magyarországi áruháza április negyedikén nyitja meg kapuit Csepelen, valamint Kecskeméten. „Nagyon örülök, hogy áruházaink számát ilyen ütemben tudjuk növelni, így vásárlóink egyre több helyen találkozhatnak az ALDI nyújtotta előnyökkel: a rendezett, tiszta környezettel, a széles termékválasztékkal, az udvarias kiszolgálással. Kecskeméten ez lesz a második üzletünk, ami belvárosi elhelyezkedése miatt könnyen és gyorsan megközelíthető, a Csepelen nyíló áruházunk pedig azért különleges, mert Szeged után ez a második ALDI üzlet, amelyet plázában nyitunk” – mondta el nyilatkozatban Székács Tibor, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

ALDI üzletnyitás, Csepel Fotó ALDI.Magyarország

Július végén az ALDI - 2014 után másodszor - nyerte el a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkáknak odaítélt Superbrands díjat.

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon. Jelenleg több mint 2000 magyar munkavállalót foglalkoztat és 113 áruházból álló országos hálózattá bővült. Az üzletlánc bruttó forgalma 135 milliárd forint volt a tavalyi évben, amellyel az ALDI a kilencedik legnagyobb élelmiszerlánc Magyarországon.

Két új áruházzal bővül az élelmiszerlánc

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank