Indiso - Egészségügyi száraz sóterápia

Indiso logó
Információk a franchise rendszerről
Leírás a franchise rendszerről

Az Indiso SPELEO egészségügyi száraz sóterápiáról röviden

A légúti betegségek közismerten leghatékonyabb természetes kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia. Múltját egészen az ókori Görögországig vezethetjük vissza, már a középkorban terápiás céllal alkalmazták, azonban részletesebb kutatások az 1800-as évektől állnak rendelkezésünkre. Gyógyító hatásának alkalmazása azonban sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a sóbányák mikroklímájának mesterséges előállítására, az Indiso SPELEO eljárás megalkotására, mely egy magyar kutató-fejlesztő csoport által kifejlesztett orvostechnológiai berendezésnek köszönhető.

A Magyar Tüdőgyógyász és Fül-Orr-Gégész Szakkollégiumok, valamint együttműködő orvosaink országszerte a hagyományos orvosi kezelés kiegészítő megoldásaként támogatják az Indiso SPELEO száraz sóterápiát, a terápia megalapozottságát és hatékonyságát széleskörű egészségügyi és kutatási háttér igazolja.

Több száz együttműködő orvosunk segítségével biztosítjuk, hogy az Indiso terápiát orvosi
szűrővizsgálat előzze meg. A betegség súlyosságától és a keze­lési céltól függően többféle kúrára van lehetőség, a pontos terápiás expozíciót orvos határozza meg.

Az Indiso ISAG magyar fejlesztésű, speciális, ISO minősítésű egészségügyi hatóanyaggal
működtetett orvostechnoló­giai berendezés, EMKI (ORKI) által minősített technológia és terápia.

A terápia lényege

  • a speciális Indiso ISAG berendezés segítségével reprodukáljuk a természetes sóbányák mikroklímáját, annak minden pozitív élettani hatásával 
  • a speciális, magas tisztaságú Indiso hatóanyag nagy koncentrációban (kb. 20 mg/m³) kerül a levegőbe 
  • a terápia folyamatosan, már 1 éves kortól, csoportokban is kockázatmentesen alkalmazható 
  • az egyedülállóan finom, száraz aeroszol legkisebb só-részecskéinek mérete 0,2 mikron, amely a legkisebb hörgőcskékig eljut, így lehetővé teszi az alsó légutak kezelését is 
  • természetes, gyógyszer- és mellékhatás mentes terápia, nyákoldó hatásának köszönhetően nagy hatásfokkal tisztítja a légutakat, csökkenti a nyálkahártya duzzanatát, könnyíti a légzést
  • jelentősen javítja az életminőséget, akár 80-90%-ban csökkenti a tüneteket
  • hatékony a prevencióban is: növeli a szervezet ellenálló- és regeneráló képességét, növeli a teljesítőképességet és a tüdő kapacitását, jelentősen csökkenti a betegnapok számát – különösen a veszélyeztetett foglalkozás-egészségügyi munkakörök esetében

Saját üzletek

4

Franchise üzletek
  • Franchise Sóklinika: 8 
  • Partnerrel közösen üzemeltetett Sóklinika: 2
Kép egy outletről
Információk a franchise átvevőknek
Támogatás franchise átvevőknek

​A hálózatfejlesztés jelenlegi szakaszában a saját egységek nyitásán van a hangsúly, amit idővel a refranchising program vesz át. Az ebben a szakaszban elindított új helyszínek már működő, eredményes vállalkozásként – várhatóan 2016-tól, egy minőségi átadó-átvevő környezetet biztosító franchise ajánlat formájában – piacra kerülnek. 

Információk a franchise átadóról
DBH Investment
1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2. INFO Park D ép.
+36 1 550 01 42
info@indiso.eu
www.indiso.hu
A jelentkezők kapcsolattartója

Gábor Tamás

Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank