Certified E-Friendly Food

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A CEFF (Certified E-Friendly Food) egy olyan rendszert jelent, amely segít az élelmiszer gyártóknak a vásárlók elérésében és kommunikációjukban a vásárlók felé. Egy egyszerű és egységes európai logó használatával a CEFF lehetőséget teremt, hogy megkülönböztessék termékeiket a vásárlók előtt, akik biztosak lehetnek benne, hogy az élelmiszer nem tartalmazza a legnézettebb adalékanyagokat (ES) tartósítószereket, mesterséges színezékeket, édesítőszereket és glutamátokat.

Élelmiszergyártók több mint 2 éve helyezik el a CEFF logót termékeiken a Cseh Köztársaságban és az Európai Unió más országaiban is. A CEFF egy nagyon rövid ideig társul nagy élelmiszer csoportokkal, ahogy másodlagos vagy regionális gyártókkal is. Az elégedett ügyfelek közé tartoznak külföldi élelmiszer beszállítók is.

Jelenleg a CEFF több európai ország piacán is szeretne megjelenni, ehhez keres képviselőt és kínál lehetőséget mester licence formájában.

saját egységek

2 (Prága, Jaroměř)

franchise egységek

5 (Cseh Köztársaság) EU

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 

 • Állandó bevétel
 • Magas várható profit alacsony működési költségekkel
 • Függetlenség az üzleti életben
 • Egyedi know-how, amely tartalmazza a munka minden egyes fázisának, metódusának leírását
 • Webes alkalmazások, adminisztrációhoz való hozzáféréssel
 • Kezdeti képzés a vállalat székhelyén
 • Know-how
 • Területi kizárólagoság

 


becsült teljes befektetés

Franchise díj - 4 000 EUR
A belépési díj tartalmazza az együttműködés előkészítésének és dokumentációjának költségeit, illetve a működési kézikönyvet, a know-how-t.

Teljes befektetés - 5 000 EUR
irodafelszerelés, az alkalmazottak képzésének költsége


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

 

 • Felszerelt képviseleti irodahelyiség, telefon, autó
 • Határozott személyiség az ügyfélszerzéshez (képesség az üzleti lehetőségek fejlesztéséhez, erős kommunikációs készség, ügyfélkapcsolatok ápolása)
 • Általános értékesítési és üzleti tapasztalat
 • Angol nyelvtudás
 • A web-oldal lefordítása magyarra és az oldal adminisztráció követése, beleértve a certified food (hitelesített élelmiszer) adatbázisát.

 


információ a franchise átadóról

Certified E-Friendly Food (Santimona s.r.o.)

Jana Beneše 402, Jaroměř, Cseh Köztársaság

+420 606 649 333

palatova@ceff.info

www.ceff.info

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Mrg. Jitka Palatová

MBA

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
város *
telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.