2017.10.24.

Készüljön fel időben

Október 26-án kezdődik Közép- és Kelet-Európa legnagyobb franchise vására. Érdemes időben felkészülni és tájékozódni a programokról, lehetőségekről.

A lengyel fővárosban immáron 15. alkalommal megrendezésre kerülő Franchise Expo az idei évben közel 200 kiállító franchise márkát vonultat fel, amivel a rendezvény Közép- és Kelet-Európa messze legnagyobb, a franchise és az üzleti lehetőségek világának szentelt rendezvénye. A franchise vásár egy találkozópontot jelent a franchise márkák képviselői és a franchise ajánlatokban érdekelt vállalkozók között, egy olyan fórumot, ahol a látogatók megismerhetik a nemzetközi és fiatal régiós hálózatok koncepcióit, valamint a franchise együttműködés feltételeit. Ahhoz azonban, hogy látogatóként a maximumot hozzuk ki a rendezvényből, érdemes felkészülni. Először is, érdemes átnézni a háromnapos programsorozat adta lehetőségeket, illetve tudatosítani, hogy mindent nem lehet megtekinteni 1-2 óra alatt. A kiállítói listát is érdemes átböngészni, és konkrét kérdésekkel készülni a kiválasztott koncepciókkal kapcsolatban. Mindemellett pedig szánjon időt a Franchise Fórum előadásaira és konferenciára is.

Franchise Expo @Varsó Fotó PROFIT system / Marek Relich

A Franchise Expo egy kiváló helyszín a különböző franchise és vállalkozási lehetőségek megismeréséhez és összehasonlításához, valamint a franchise márkák és potenciális franchise partnerek közötti kapcsolat kialakításához.

A franchise expón kiállítóként részt vevő franchise márkák elsősorban azzal a céllal érkeznek a varsói Tudomány- és Kultúrpalotába, hogy meggyőzzék a látogatókat, az ő üzletük bizonyított és nyereséges, így remek lehetőséget jelent az adott ágazat iránt érdeklődő vállalkozóknak. Tudják, hogy milyen fontos az első benyomás, éppen ezért – legyen szó étterem, kávézó, élelmiszerbolt, egészségmegőrzés, ruházati üzlet, fodrászat vagy akár bankfiók koncepcióról – egyre többen építenek fel olyan kiállítói standot, ami megegyezik a hálózat üzleteinek szokásos kialakításával. Mindezt azért, hogy a látogatóknak pontosan be tudják mutatni, hogyan néz ki a jövőbeli együttműködés a gyakorlatban, illetve, hogy ezzel is ösztönözzék az érdeklődőket a franchise partnerré válásra.

Franchise Fair @Varsó

A jövőbeli franchise partnerek meggyőzése érdekében számos kereskedelmi és szolgáltatási ágazatból érkeznek franchise hálózatok. A franchise globális trendjeinek megfelelően, a legerősebben képviselt szegmens a gasztronómia.

A Franchise Expo minden évben nagy támogatást jelent a franchise partnerek felkutatásában. A rendezvény legnagyobb előnye, hogy olyan emberek látogatnak el, akik igazán érdekeltek egy franchise licence megvásárlásában és saját vállalkozásuk elindításában. Ezért nagyon különleges és érdekes beszélgetések, egyeztetések vannak” – mondta el az egyik multi-brand tulajdonos kiállító, a Wojtex vállalat tulajdonosa.

És pont ezekben a személyes megbeszélésekben és egyeztetésekben rejlik a franchise vásár hatékonysága, ugyanis ezen találkozók során mind a franchise átadó rendszergazda fel tudja mérni, hogy az érdeklődő rendelkezik-e a szükséges kompetenciákkal, mind pedig a jövőbeli partner, hogy az üzleti lehetőség megfelel-e előzetes várakozásainak, elvárásainak.

franchise expó

A kiállítók mindent megtesznek, hogy meggyőzzék a potenciális franchise partnereket. Tudják, milyen fontos az első benyomás, éppen ezért egyre többen építenek fel olyan kiállítói standot, ami megegyezik a hálózat üzleteinek szokásos kialakításával.

A megfelelő márka kiválasztása
A legtöbb franchise iránt érdeklődő vállalkozó, befektető azonos ágazat több franchise hálózatának ajánlatát is összehasonlítja mielőtt döntene – erre pedig minden lehetősége meglesz a varsói franchise expón. A legerősebben képviselt szegmens az idei évben is a gasztronómia – az ágazatból több mint 50 márka érkezik az expóra, hogy bemutassa franchise koncepcióját. Köztük vannak világszerte jólismert hálózatok, mint a Burger King, a Denny’s vagy a Telepizza, de feltörekvő, újabb koncepciók, mint például a Magyarországon is franchise partnereket kereső Easy Wine és Easy Beer is. A gasztronómián belül egyre nagyobb arányban vannak a fagylaltos hálózatok és a mobil kávézók. De nagy számban lesznek jelen az expón többek közt az élelmiszerláncok, a biztosítási és pénzügyi szolgáltatók, ingatlanközvetítő hálózatok képviselői is.

A tudás megszerzése
A franchise ágazat mind a tapasztalt, mind pedig a kezdő vállalkozók számára vonzó, és kínál számtalan lehetőséget. Különösen utóbbiak számára jelenthet nagy hozzáadott értéket az expó keretében megrendezésre kerülő oktatási Franchise Fórum. A konferencia- és előadássorozat során nemzetközi és helyi franchise szakértők értekeznek többek közt a franchise együttműködés előnyeiről, kihívásairól, az aktuális piaci trendekről, a megfelelő koncepció kiválasztásáról, a franchise szerződések értelmezéséről. Emellett a franchise képviselőktől, szakértőktől és tanácsadóktól kerekasztalbeszélgetések során is tanulhatunk, valamint személyes konzultációs lehetőséget is biztosítanak.

franchise kiállítás és vásár

Mindenki gondolt életében legalább egyszer egy saját vállalkozás elindítására. Látogasson el a franchise vásárra, és tegye meg az első lépést.

Tegye meg az első lépést
A Franchise Expo egy kiváló helyszín a különböző franchise és vállalkozási lehetőségek megismeréséhez és összehasonlításához, valamint a franchise márkák és potenciális franchise partnerek közötti kapcsolat kialakításához. Sok vállalkozó már a kiállításon előrehaladott tárgyalásokat folytat az adott hálózat képviselőivel, míg mások otthon, családjukkal együtt hozzák meg a döntést, akár több hét múlva. Mindenki gondolt életében legalább egyszer egy saját vállalkozás elindítására. Látogasson el a franchise vásárra, és tegye meg az első lépést.


A Franchising.hu olvasói ingyenesen vehetnek részt a franchise vásáron, melyhez mindössze az alábbi űrlap kitöltése szükséges. Az ingyenes belépőért, valamint további információkért, kérjük keresse szerkesztőségünket.

XV. Franchise Expo - részvételi szándék
Vezeték és keresztnév *
Telefon *
E-mail *
További információk, kérdések
If you see this, leave this form field blank
Készüljön fel időben

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 62 téma, 108 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank