nemzetközi | 2020.03.16.

Lépést tud-e tartani a Burger King a McDonald's-al?

A Restaurant Brands International a világ egyik legnagyobb gyorsétterem hálózata, több mint 25.000 étteremmel (melynek közel 100%-a franchise), közel 100 országban.

nemzetközi | 2020.03.13.

A következő évtized trendjei a vendéglátásban

Új házhozszállítási módok, kevesebb alkalmazott, önvezető autók, de akár még a drónok is megjelenhetnek a szektorban az elkövetkezendő évtizedben.

nemzetközi | 2020.03.11.

A KFC is beszáll a vegán trendbe

Sanders ezredes a Beyond Meat-tel közösen vezeti be a vegán csirkefalatokat.

belföldi | 2020.02.28.

Egyre igényesebbek a magyar fogyasztók

Az elégedett vásárlóért már sokkal többet kell tenni – az ügyfélkiszolgálás színvonalán emelő vállalatok nagyot nőhetnek, akár 20-30 százalékkal is emelhetik árbevételüket

belföldi | 2020.02.17.

Alvásfelmérést indít a Matrackuckó

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat az Aludj jól, Magyarország! program keretében február 14-én elindította 2020 NAGY ALVÁSFELMÉRÉSÉT, melynek fókuszában a magyar lakosság...

a hét interjúja | 2020.02.12.

Hogyan forradalmasítható a közlekedés

Interjú Gosztonyi Bencével, az E-Magine Tours alapítójával. A hálózat célja, hogy forradalmasítsa a belvárosi közlekedést és új turisztikai megoldásokat kínáljon.

belföldi | 2020.02.06.

Az Alma Gyógyszertárak lett a 2019. Év Franchise Hálózata

Több, mint 200 fő részvételével került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 14. Díjkiosztó Gálája.

belföldi | 2020.02.05.

50-dik egységét nyitja a Bubbles

A magyar önkiszolgáló mosoda hálózat tovább terjeszkedik hazánkban.

belföldi | 2020.02.04.

Online gyógyszerfoglalási rendszert vezet be a BENU

A hazai gyógyszer-kiskereskedelmi szektor meghatározó szereplője online megoldásokkal újít.

nemzetközi | 2020.01.14.

43.000 étterme van, mégis kevesen ismerik

Valószínűleg ha Magyarországon megemlítjük a Yum Brands-et, kevesen tudják, hogy miről is van szó.

belföldi | 2019.12.27.

Tanulj Legóval!

Az Edukido tovább folytatja a terjeszkedését, ám - sok külföldi koncepciótól eltérően – nemcsak mester partnereket, hanem single-unit átvevőket is keresnek.

nemzetközi | 2019.12.19.

Ez megfőzte, ez házhoz szállította és ez megette…

A futár cégek térnyerése az étel házhoz szállítási piacon

nemzetközi | 2019.12.10.

A világ legnagyobb épületében jártunk

A kínai Szecsuan tartományban található az 500 méter széles, 400 méter hosszú és 100 méter magas Global Center, itt a világ legnagyobb bevásárló központja, így valószínűleg a...

null
belföldi | 2019.11.21.

Terjeszkedési hullám a Bubbles-nél

Év végéig folytatódik a Bubbles Bumm. Az ország 43 pontján működő üzletei mellett immáron Komáromban és Szombathelyen, de hamarosan Tatabányán és Zalaegerszegen is kimoshatod a...

null
a hét interjúja | 2019.11.21.

Alkalmazottból vállalkozó

Dolgozott külföldön, volt már tanár is, ám mégis vállalkozóként találta meg számításait Nagy Dénes. A Smart Ingatlan kecskeméti partnerével készült beszélgetést az...

null
belföldi | 2019.11.19.

A Guinot mester partnert keres Magyarországon

A francia szépségipari óriás neve és termékei évtizedek óta jól ismertek hazánkban.

null
belföldi | 2019.11.18.

Debrecenben nyit a magyar palacsintaház első franchise étterme

A nemzetközi szinten is egyedülállónak számító gasztronómiai különlegességet nyújtó Creppy egy családi vállalkozásból indult 13 évvel ezelőtt, Miskolcról.

null
belföldi | 2019.11.15.

Partraszállás Budapesten

Mint arról korábban is írtunk, november 18-án és 19-én 10 vezető amerikai franchise hálózat látogat hazánkba az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya és a Nemzetközi...

null
belföldi | 2019.11.14.

Szombathelyen nyitotta meg legújabb üzletét a Matrackuckó Franchise hálózat

November 8-án nyitotta meg kapuját a vásárlók előtt a Matrackuckó franchise hálózat legújabb üzlete Szombathelyen, a Zanati út 27. szám alatt.

null
a hét interjúja | 2019.10.21.

A Creppy már megint kisütött valamit

Most nyitja első franchise egységét a Creppy palacsintázó Debrecenben, az átvevőkkel, Kákos Eszterrel és Szabó Lászlóval beszélgettünk az indulásról, terveikről.