LCF Kids Club Hungary

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

Új üzleti lehetőséget keresel?

Fontos számodra a biztonság? 

Szívesen dolgozol olyan csapatban, amelyben a fejlődés és a gyarapodás alapérték?

Ráadásul szinte kockázat nélkül egy nemes és modern cél érdekében!

Az LCF Kids Club franchise rendszerének stabil célja a gyermekek fejlesztésére irányul. 

A gondoskodó, modern szülők szívesen áldoznak időt és pénzt erre a célra.

A vállalkozás háttere kidolgozott

Egy már bevált, működő technológiát adunk a kezedbe. Szinte nincs más dolgod, csupán nekilátni, megvalósítani mindazt lépésről, lépésre, amit a kezedbe kapsz.

 

Kik vagyunk?

Az angliai központú LCF Kids Club Hungary 1993 óta foglalkozik franchise formában kisgyerekek játékos nyelvoktatásával hazánkban. Tanfolyamainkon a 6 hónapostól 14 éves korú gyerekek a három nyelven (angol, francia, spanyol) történő élményszerű nyelvelsajátítás mellett számos más módon, akár zenés tornával vagy színjátszással, valamint nyári táborainkban is gazdagíthatják nyelvi tudásukat. 

Elsődleges célunk, hogy a gyerekek bátorító légkörű foglalkozásainkon megszeressék az általuk választott idegen nyelvet és azon magabiztosan, örömmel tudjanak kommunikálni.

A közös feladatoknak, sikerélményeknek és az önfeledt, barátságos légkörnek köszönhetően igyekszünk valódi közösséget biztosítani a gyerekek számára, hiszen kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy foglalkozásainkon sokkal többet nyújtsunk, mint egy hagyományos nyelvtanfolyam!

Az idegen nyelvvel való mindennapi találkozást és a tökéletes kiejtés elsajátítását a korosztályokra szabott klubcsomagjainkhoz tartozó CD, valamint interaktív online játéktárunk biztosítja a gyerekek számára.

Tanfolyamainkról és táborainkról bővebb információt itt találsz.

saját egységek

1

franchise egységek

35

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • Csatlakozáskor üzleti képzés, foundation workshop a franchise partnerek és tanáraik számára, későbbiekben pedig tréningek, hírlevelek, business coaching, folyamatos háttértámogatás.
 • Minden tanfolyamunkhoz, már 6 hónapos kortól egészen a nyelvvizsgáig, külön percről-percre kidolgozott tanári kézikönyvek, oktatási és szemléltető anyagok.
 • Színes munkafüzetek, szemléltető anyagok mellett, az angliai központunktól származó eredeti gyermekdalokat tartalmazó CD-k, valamint interaktív online játéktár is segít színesíteni a foglalkozásokat.
 • Széleskörű marketing és reklámanyagok, közös kampányok, központi és saját honlapok.
 • Egyszerűen használható, nagyon sok területre kiterjedő adminisztrációs szoftver.

becsült teljes befektetés

290.000,- Ft összegtől:

 • A befektetés teljes összege nagyban függ attól, hogy a tanfolyamok saját helyszínen vagy óvodákban, iskolákban működnek-e.
 • A belépési díj és a jutalék mértéke függ a választott franchise formától, valamint a kizárólagos terület nagyságától is.

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

 • Számlaképesség
 • Angol nyelvtudás, amennyiben nem csak szervezné, hanem vezetné is tanfolyamainkat, abban az esetben pedagógus végzettség  vagy kisgyermekek oktatásában szerzett több éves tapasztalat.
 • Gyermekszeretet, pozitív hozzáállás.
 • Kisgyerekek oktatásában szerzett tudás, tapasztalat előnyt jelent.
 • Elhivatottság a módszerünk és a korai nyelvoktatás iránt.
 • Jó kapcsolatépítő és kommunikációs képesség.
 • Jó szervező és problémamegoldó készség.
 • Marketing és PR, valamint vállalkozás vezetésében, értékesítésben szerzett tudás/tapasztalat előnyt jelent.
 • Saját helyszín nem feltétel, de előnyt biztosít a tanfolyamok szervezése során.

információ a franchise átadóról

FUN LANGUAGES HUNGARY NYELVOKTATÓ Kft.

6400 Kiskunhalas, Szilády Áron u. 4.

+36 20 958 15 74

jamrikmarta@lcfclubs.hu

vidamangol.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Jamrik Márta

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.