Fórum a cikkről: A kritikus első egység 4

szerkesztőség 2013.04.12. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

Szintén induló vállalkozásokat támogat egy másik, - a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH)által kiírt - pályázata is, aminek keretében a hazai K+F és innováció eredményeit bemutató Innotrends Hungary 2013 rendezvényre meghirdetett kiállítói részvételre lehet pályázni. A kiválasztott start-up vállalkozások a szakkiállítás standjain mutatkozhatnak be a szakmai nagyközönség és a lehetséges befektetők, finanszírozók előtt.

A neves szakkiállítás június 11-12-én lesz a budapesti Millenáris Parkban, jelentkezési határidő: április 24.!!

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.