Fórum a cikkről: 2013-ban is PÉNZ, DE HONNAN? 27

Szerkesztőség Franchising.hu 17.09.2013 *.www.franchise2profit.hu

2013 őszén is folytatódik a Pénz, de honnan konferenciasorozat, amelyen a résztvevő kis- és középvállalatok megismerhetik a támogatott fejlesztési forrásokat, hitellehetőségeket, kedvezményes tőkebevonási konstrukciókat, uniós pályázatokat. Emellett a roadshow állomásain vonzó, hatékony üzleti ajánlatokkal ismertetik meg a költséghatékonyságban érdekelt vállalatokat és önkormányzatokat.

Következő konferencia szeptember 26-án, Miskolcon.

egyéb kategóriák

PROFIT Franchise Services Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.