Tovább terjeszkedik az LG franchise hálózata

LG / a márkanév értéke és hírneve jelentősen felgyorsítja a hálózat terjeszkedését
Péntek
2019.12.20.
Tovább növeli egységeinek számát a dél-koreai LG által indított franchise rendszer a régiónkban.
 

Zivicnjak Ivana, az LG Laundry Lounge mester partnere elmondta, hogy a Horvátországba való belépés mellett a régió fokozatos meghódítása is egy új mérföldkő a hálózat számára.

„Mester partnerekként rendkívül elégedettek vagyunk a hálózat terjeszkedésével Horvátországban, ahol két további egység nyitását tervezzük még év végéig. Régiós szinten is növekszik a hálózat, Belgrád és Podgorica után további egységek nyitását tervezzük Montenegróban és Macedóniában.” - Mondta Zivicnjak.

Most Crikvenicában nyit a horvát partner, Antic Petra – „Mikor belevágtunk még nem rendelkeztünk franchise tapasztalattal, korábban a vendéglátásban dolgoztunk. Azért döntöttünk az LG Loundry Lounge mellett, mert a zágrábi látogatásunk során gyakran használtuk a mosodájukat. Megtetszett nekünk a rend és a tisztaság az egységben, a letisztult dizájn és a mosoda otthonos hangulata. A döntésünkben az is szerepet játszott, hogy ehhez hasonló mosoda szolgáltatás eddig nem volt még Crikvenica területén.” - Mondta Antic Petra.

Az egységbe elsősorban turisták és az albérletben élők járnak, illetve azok a helyiek, akik nagyobb méretű textíliát, például paplant szeretnének mosni.

Zivicnjak Ivana elmondása szerint, a hálózat számára elsősorban azon fiatalabb generációk jelentik az ideális átvevőjelöltet, akik saját vállalkozást indítanának, utazásaik során már jártak önkiszolgáló mosodában és ismerik a koncepciót. Jelenleg Horvátországban van a legtöbb egysége a hálózatnak, innen indult a terjeszkedés 2015-ben. "Úgy gondolom ez egy jövedelmező vállalkozás, a minimum 20.000 eurós befektetés akár 12 hónap után megtérül. Az LG Loundry Lounge előnye, hogy más hálózatokkal ellentétben nincs külön franchise díj, helyette a mosógépek árába van beépítve”. - Mondta Zivicnjak Ivana.

A mester partner elmondása szerint a hálózat versenytársai előtt jár, az LG egy ismert brand mely önmagában előny és a legújabb generációs megoldásokat kínálja a piacon.

Az LG Loundry Lounge-nak 4 egysége van jelenleg Horvátországban és egy-egy Szerbiában, illetve Montenegróban. Zivicnjak Ivana elmondása szerint, a hálózat hamarosan Macedóniában, Montenegróban és Csehországban is nyitni készül.


Lépés előny / Az önkiszolgáló mosoda nagy előnye, hogy a szolgáltatásokat egy viszonylag széles réteg veszi igénybe (egészen a diákoktól kezdve a különböző üzleteken és vállalkozásokon át egészen a turistákig.
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.