A Guinot mester partnert keres Magyarországon

Guinot-Mary Cohr
Guinot-Mary Cohr / Az immár több, mint 50 éves Guinot brand, a világ egyik meghatározó bőrápolási márkája. Franciaországban, az Egyesült Királyságban valamint Írországban a szakma legjobbjaként tartják őket számon.
Kedd
2019.11.19.
A francia szépségipari óriás neve és termékei évtizedek óta jól ismertek hazánkban.
 

A francia márka nevét szalonok tucatjai viselik, és kiváló szépségápoló szerei megtalálhatóak a drogériák és a gyógyszertárak polcain is. Bár a márka ismert és kedvelt itthon, a piaci jelenlétet és a vásárlói elérést azonban tovább kívánja erősíteni a gall hálózat. Ennek érdekében új üzleti, kereskedelmi és értékesítési struktúrát állít fel Magyarországon, és az eddigi partneri kapcsolatot egy sokkal szorosabb és gyümölcsözőbb franchise partnerségre fogja cserélni. A továbbiakban hazai mester partnerrel (mester franchise átvevővel) építi a magyar hálózatot. Olyan partnert keres, aki nagy tapasztalattal bír az értékesítés területén, és esetleg rendelkezik már jártassággal a franchise világában. A leendő mesternek két saját, un. minta egységet kell létrehoznia az első évben. A szalonok kialakításának becsült költségei – az ingatlant nem kalkulálva -, 80 ezer eurót tesznek ki, méretük 70-100 nm, és egységenként legalább két kabinnal kell majd felszerelni őket.  A szalonok nyitásával párhuzamosan egy hatékony értékesítési/franchise központot is fel kell állítania a jövőbeni mester partnernek, melynek feladata  a termékforgalmazás és a hálózatépítés lesz.

A Guinot-Mary Cohr november 29-én tart bemutatkozó előadást a Buda Mercure szállodában. Várjak azokat a biztonságos befektetést kereső vállalkozókat, akik  közel érzik magukat a szépségiparhoz, vonzza őket a hálózatépítési feladat és a francia márka neve alatt szeretnének nagy üzleti sikereket elérni.

Regisztráció:
Dakexpo Kft.
Millavári Barna
millavari@dakexpo.com
+36 20 4644492

Jelentkezési határidő: 2019. november 26.


Jelentkezés
Jelentkezés
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó