Ázsiában is megveti a lábát a magyar hálózat

Logiscool / Az elsők között indult franchise-ban az IT oktatást forradalmasító iskola-hálózat.
Péntek
2019.11.08.
A Logiscool tovább terjeszkedik az ázsiai térségben, de mi a sikerük titka?
 

A Logiscool a 6-14 éves korosztálynak tanít iskolán kívül programozási és egyéb kreatív, főleg informatikai készségeket.  Hazánkban már 40 egységet számlál a hálózat, de Romániában is több  mint 20 iskolával rendelkeznek és számos európai országban van már mester partnerük.

A 2014-ben indult hálózatnak sikerrel lovagolta meg az elmúlt évek oktatási innovációs hullámát. A változó munkapiaci igények miatt egyre több szülő dönt úgy, hogy a korszerű és versenyképes IT képzéstoktatást hanyagoló oktatási rendszeren túl, külön képzésre íratják be gyermeküket.  A Logiscool-nak sikerült kitűnnie számos olyan hálózat közül, akik hozzájuk hasonló szabadidős IT és programozási szakértelemre épülő programokat kínálnak a fiataloknak.

Robbanásszerű növekedésük titka, hogy az első rendszerekk iskolák között kezdtek el franchise-ban terjeszkedni. Az informatikai oktatás iránti növekvő igény és franchise hálózatban történő indulás megnyitotta a kapukat az akadálytalan terjeszkedés előtt.  Az 5 éve működő franchise rendszer jelenleg 73 egységgel üzemel világ szerte. Külföldi hódító útjukat 2018-ban a Magyar Franchise Szövetség az "Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata" címmel jutalmazta.

A közeljövőben a legtöbb szakterületen elengedhetetlen lesz, hogy a fiatalok rendelkezzenek naprakész számítógépes alapismeretekkel, nem is meglepő, hogy a hálózat jelenleg 12.000 diákot oktat világszerte. A Logiscool célja, hogy a felhasználói magatartásról az aktív alkotói szerepre terelje át a diákokat, akik megtanulnak programozni és lekódolhatják saját játékukat az órákon. A kis csoportos foglalkozásokat egyetemisták tartják, akik jobban ismerik a gyerekek igényeit, sokkal közelebb állnak hozzájuk korban és több figyelmet tudnak fordítani rájuk az órán.

Nemzetközi hódító útján a Logiscool ezúttal Ázsia felé vette az irányt, ahol szeptemberben kötöttek mester franchise szerződést a helyi tajvani partnerrel, Jennifer Chen-nel és Harrison Lee Chou-val. Egy héttel ezután pedig India IT központjában, Bangalore-ban írtak alá az új partnerrel. Most pedig India fővárosában, New Delhi-ben készül megnyitni "Logiscool Jasola" iskoláját a hálózat.


Alapítók / Csitári Gyula és Dr. Breuer Anita
Cégnév
Cégnév
Résztvevő(k) neve
Résztvevő(k) neve
Számlázási cím
Számlázási cím
Telefon
Telefon
E-mail
E-mail
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó