Megnyitott az ötödik Vapiano

Magyarországon 2007-ben jelent meg a Vapiano, a mostani a hálózat 5. étterme (legutóbb 2013 őszén nyitott Budapesten a márka). A fennállásának 15. évfordulóját jövőre ünneplő étteremlánc világszerte 30 országban van jelen mintegy 200 étteremmel.
Péntek
2016.12.02.
Ez egyben az étteremlánc első fővároson kívüli egysége Magyarországon. A pozsonyi és kelet-ausztriai közönséget is megszólítanák.
 

Az autentikus olasz ételekre, pizzákra, tésztákra és desszertekre specializálódott Vapiano a múlt héten megnyitotta ötödik magyarországi éttermét; ez egyben a hálózat első fővároson kívüli egysége Magyarországon. A Sári Péter, a Vapiano Magyarország ügyvezető-igazgatója és Ralf Dux által működtetett étterem a győri Árkád bevásárlóközpontban került kialakításra, ami - a hálózat által kiadott sajtóközlemény értelmében - stratégiailag kiemelt helyszín a márka számára.

A legújabb magyarországi Vapianoban azért látnak nagy potenciált a tulajdonosok, mert elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhető, így pedig csábító nemcsak a magyarországi, de a pozsonyi és a határmenti szlovák vagy osztrák vendégeknek is. A vállalat közölte, a nemzetközi ügyfélkör megfelelő kiszolgálásáért mintegy 40 fős személyzet lesz felelős.

A Vapiano koncepciója a mediterrán ételekre épít, melyeket a vendégek szeme láttára készítenek el. A rendelés közvetlenül a szakácsoknál történik, így nincs szükség pincérekre, illetve a fizetés is egy intelligens chipkártya-rendszerrel működik. A 2002-ben, Hamburgban alapított vállalat mögött Kent Hahne, Klaus Rader, Gregor Gerlach és Friedemann Findeis német magánbefektetők állnak.

A Vapiano Franchising International ügyvezető-igazgatója, Mario C. Bauer, több más neves előadó mellett, részt vesz előadóként, és megosztja tapasztalatait - az éttermi és gyorséttermi franchise szakma képviselőinek megrendezésre kerülő - londoni Restaurant Franchising & Innovation Summit 2017 szakmai találkozón.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.