Egyedi feltételekkel a kiemelt területeken

A Coffeeshop Company 2007-ben kezdte meg működését Magyarországon, hazánkban jelenleg 22 egységet üzemeltetnek franchise partnerek. Megvásárolható lokális jogok a még szabad, kiemelt városokban: Polgáron, Kaposváron, Kecskeméten, Veszprémben, Békéscsabán.
Hétfő
2016.11.07.
Kulcsrakész tervekkel és koncepcióval keres franchise partnert Polgáron a Coffeeshop Company. Egyre kevesebb a még szabad terület.
 

Polgáron az M3 Outlet Centerben kész tervekkel és költségvetéssel van lehetőség egy Coffeeshop Company kávézó kialakítására – a forgalmas helyszínen több mint 100 világmárka társaságában, konkurencia nélkül jelenhet meg a jövőbeli franchise partner. „A 137 négyzetméteren, 34-42 ülőhellyel megvalósuló kávéház egy másik előnye a kulcsrakész koncepció mellett a helyszín adottságaiban keresendő: a kávéházhoz tartozik egy ingyenes terasz, valamint az alapvető felújítással járó építőipari beruházásokat a bérbeadó vállalja” – avatott be Szabó Gyula, a magyarországi üzletfejlesztés vezetője.

Persze így is szükséges beruháznia a franchise partnernek, hiszen a 137 négyzetméteren elterülő üzlethelyiség berendezése az ő felelőssége lesz. A franchise partneri jelentkezők kész üzleti és költségvetési tervet kapnak készhez a Coffeeshop Company kávézók sorában közepes befektetés-igényű lehetőséghez” – jegyezte meg Szabó Gyula. A vezető hozzátette, hogy emellett a jövőbeli polgári franchise partner élvezheti a franchise rendszer olyan további előnyeit is, mint a helyi kizárólagosság, szakmai képzések, komplett logisztikai háttér, üzletviteli-, értékesítési- és marketingtámogatás, folyamatos termékinnováció.

A Coffeeshop Company utolsó kávéházi licenceit értékesíti Magyarország utolsó, még meghódítatlan területein. A Polgárt egyelőre még magába foglaló kiemelt területek száma Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár közelmúltbéli „kiesésével” még tovább csökkent; jelenleg Veszprémben, Békéscsabán, Kaposváron, Tatabányán, valamint Budapest egyes részein lehetséges a franchise partnerré válás. Ezekben a városokban viszont a Coffeeshop Company már egyedi kereskedelmi feltételekkel, személyre/vállalkozásra szabott befektetéssel, valamint belépési és royalty díjjal várja a franchise partneri jelentkezőket.

Folyamatosan tárgyalunk franchise partneri érdeklődőkkel, a közeljövőben egy-két újabb Coffeeshop Company kávézó megnyitása várható” – mondta el Szabó Gyula, és hozzátette, a hálózat legújabb koncepciója, az Espress it by CSC is dinamikusan bővül, a hetekben 3 új helyszínen jelenik meg a márka.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.