A PJ’s kávézók alapterülete 30-150 négyzetméter között lehet, attól függően, hogy klasszikus kávéházi helyszínről vagy bevásárlóközpontban kialakított kioszkról van szó – de a hálózat rendelkezik mobil üzletformátummal is.
Hétfő
2016.05.30.
A PJ’s Coffee 27 évvel ezelőtt kezdte meg franchise hálózatának kiépítését az USA-ban. Most Magyarországon keresnek exkluzív partnert.
 

A PJ’s Coffe of New Orleans közel 40 éves hagyományokkal rendelkezik a kávékészítés és kávéfogyasztás kultúrája terén. A vállalatot 1978-ban alapította Phyllis Jordan (P.J.), aki New Orleansban nyitotta meg első kávézóját, és aki a gourmet-kávézás egy igazi úttörője volt. Ahogy az első PJ’s kávézóban, úgy a többiben is a minőség jelentette a legmagasabb prioritást, és így van ez ma is: a hálózat a Föld minden szegletébe ellátogat Szumátrától Etiópiáig, Kolumbiától Kenyáig, hogy kizárólag a legjobb minőségű kávébabokat válogassa össze. A PJ’s kávézók vendégeinek olyan klasszikus fekete kávékat, eszpresszókat és különböző jeges kávékat szolgálnak fel, amelyekben megmarad a kávébab egyedi íze és aromája. A kávézók emellett különböző koktélokat, gyümölcsturmixokat, teát, forró csokoládét és szendvicseket, salátákat is kínálnak.

A PJ’s kávézólánc jelenleg 65 egységet számlál az Egyesült Államokban, melyek közül 20 működik az 1989-ben útjára indított franchise hálózat részeként. William Edwards, a márka és a franchise hálózat európai fejlesztéséért felelős EGS vállalat igazgatója a Franchising.hu megkeresésére elmondta, a vállalat olyan mester franchise partnerrel szeretne együttműködni a nemzetközi piacokon, így Magyarországon is, aki elkötelezett a márka fejlesztése és a minőségi kávékultúra mellett.

A jövőbeli magyarországi partnernek egy, a gasztronómia ágazatban erős és piacorientált vállalatnak kell lennie. Elvárás a magyarországi piac és vásárlói szokások pontos ismerete. Az ideális jelöltnek emellett megfelelő anyagi forrásokkal is kell rendelkeznie az exkluzív franchise licence megvásárlásához és legalább 5 kávézó megnyitásához” – avatott be az igazgató, hozzátéve, hogy a mester partnernek így legalább kétmillió dolláros beruházás megvalósítására kell képesnek lennie.

A franchise központ az országos kizárólagosság és teljes know-how átadás mellett segít a megfelelő helyszínek kiválasztásában, a marketingstratégia kidolgozásában, valamint sales- és marketinganyagokat, eszközöket és átfogó oktatást is biztosít. „A képzés az Egyesült Államokban zajlik, és 2-4 hétig tart. A képzéseken kötelező részt vennie a leendő franchise partnernek, valamint azoknak az alkalmazottaknak, akik részt vesznek a kávézók megnyitásában és üzemeltetésében” – kommentált William Edwards.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.