2014.08.23.

Beszállítónak lenni jó

Ha érdekli hogyan lehet nagyobb biztonságot elérni a beszállítói és beszállítást foglalkoztatói pozíciókkal, látogasson el a KKV-Akadémia szakmai konzultációjára.

Megszerezni egy biztos beszállítói pozíciót egy multinál szinte álomszerű. De nem csak multikkal lehet beszállítói kapcsolatot létesíteni. Hazai kis és középvállalatok is keresnek beszállítói partnereket, egyszerre lehetünk beszállítók és beszállítókat foglalkoztatók is. A kkv-k előszeretettel tömörülnek beszállítói klaszterekbe, így „globalizálódnak”, koncentrálják együttműködéssel erőiket, erősítik versenyképességüket. Szeptember 11-én, a KKV-Akadémia őszi rendezvénysorozatának első szakmai konzultációján szakértő, a gyakorlati életben jártas előadók segítségével ”Beszállítónak lenni jó – A biztos pozíció feltételei”  témában tehetünk szert aktuális, friss és hasznos tudásra.

Fotó Piac&Profit

A szeptember 11-i konferencia mellett, a KKV-Akadémia keretében 2014. december végéig további 6 rendezvényt szerveznek kis- és középvállalkozások vezetői, szakemberei számára.

A Piac&Profit és a BKIK közös rendezvénye azoknak a kkv-vezetőknek szól, akiket érdekel hogyan lehet nagyobb biztonságot elérni a beszállítói és beszállítást foglalkoztatói pozíciókkal, hogyan csinálják mások, minek kell megfelelni, hogy bekerüljünk egy nagyobb vagy kisebb vállalat, klaszter rendszerébe, hogyan építsünk magunk hálózatot.

A szakmai konzultáción részt vesznek beszállítókat kereső cégek képviselői, beszállítói klaszterek képviselői, valamint olyan cégek szakértői, mint a FrameWork Hungary, a Dr. Németh & dr. Haraszti Ügyvédi Iroda, a Nemzeti Kereskedőház, a Centrál-Faktor Pénzügyi Zrt,, a GS1 Magyarország vagy az Erste Bank. A 10 órától kezdődő, egész napos program főbb témái a következők lesznek:

  • A beszállítók minősítésének szempontjai.
  • Amit a jó beszállítói szerződések kötéséhez tudni kell
  • Kormányzati segítség a kkv-k beszállítóvá válásához
  • A faktorálás előnyei a beszállítók számára
  • Pénzügyi segítség – Beszállítói hitelkonstrukciók
  • Beszállítói klaszterek
  • Ne féljünk az ERP-től!
  • Hatékony, hiteles, globális.  Termék adatbank a beszállítók szolgálatában
  • Interaktív fórum – Hogyan építsünk beszállítói kört a gyakorlatban? Hogyan tegyük beszállítóvá alkalmassá cégünket?
  • Üzleti kézfogó 

A konferencia nem csak a gyakorlati üzleti életben azonnal használható információkat, tudásokat ad át a résztvevőknek, hanem lehetővé teszi, hogy a rendezvényen megjelenők egymással is megismerkedhessenek, az ”Üzleti kézfogó” program keretei közt és segítségével.

A rendezvény a BKIK Székházban (Budapest, Krisztina krt. 99.) kerül megrendezésre, jelentkezés a regisztrációs űrlap kitöltésével lehetséges.

Beszállítónak lenni jó

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank