2014.01.25.

Ugródeszka fiatal vállalkozók számára

5. alkalommal rendezik meg a 35 év alatti vállalkozóknak bemutatkozási lehetőséget kínáló Junior Expo-t.

A határokon túlról is vár fiatal vállalkozókat 2014-ben az egri Junior Expo – jelentette be sajtótájékoztatón dr. Horváth Ágnes, a szervező Agria Universitas Egyesület elnöke. A 35 év alatti vállalkozóknak bemutatkozási lehetőséget kínáló kétnapos rendezvény március 7-8. között kerül megrendezésre az Agria Parkban. A vállalkozások tetszőlegesen berendezett standokon mutathatják be termékeiket, szolgáltatásaikat, ingyen kapnak promóciót, részt vehetnek a kísérő programokon. A dátumhoz kapcsolódva a női vállalkozói szerepekről is szó lesz az expón, valamint a kiállítás részeként megrendezik a megváltozott munkaképességű dolgozókat foglalkoztató cégek bemutatkozását is.

Fotó stock.xchng

Habis László, Eger polgármestere kiemelte, hogy Eger Önkormányzata továbbra is elkötelezett a program támogatásában, hiszen a városban minden 3. háztartáshoz köthető egy vállalkozás. Fontos a vállalkozói kultúra fejlesztése, a sokszínű, kreatív ötletek bemutatása, ezért fontosak az olyan rendezvények, mint a Junior Expo.

A civil kezdeményezésből indult kiállítás elérte nagykorúságát, 2013-ban már több mint 100 vállalkozást ismerhetett meg Egerben a közönség. Az V. Junior Expo-n megyénként 10, Budapestről 20 vállalkozó kap lehetőséget a részvételre és cél az, hogy a határokon túlról is fogadjon fiatalokat a rendezvény. Radetzky Jenő, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Kárpát-medencei kapcsolatokért felelős alelnöke a sajtótájékoztatón kiemelte: a Kamara érdeke a magyar vállalkozói közösségek közötti kapcsolat erősítése, amelynek megfelelő eszköze az egri expó.

A sajtótájékoztatón részt vett Fejérdy Zsófia, a IV. Junior Expo vállalkozói versenyének első helyezettje is. A baba-mama marketinggel foglalkozó cég vezetője kínai szakmai utat nyert, melyről hamarosan részletesen beszámol a juniorexpo.hu oldalon.
„Számomra a munkánk elismerése az első hely, ugyanakkor felelősség és kihívás is! Mivel a verseny szempontjai között van az innováció, nekünk 2014-ben olyan újdonságokkal kell bemutatkoznunk a Junior Expo-n, mely mutatja, méltóak voltunk a helyezésre” – emelte ki a fiatal üzletasszony, aki mindenkit arra bíztat, nevezzen be, látogasson el a fiatal vállalkozók színvonalas találkozására, az V. Junior Expo-ra.

Ugródeszka fiatal vállalkozók számára

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank