2014.01.10.

Hogy ne érje meglepetés

Az adótörvények betartása és változásának nyomon követése alapvető feladata egy cégnek. A cégvezetésnek azonban érdemes az adógazdálkodáshoz is érteni.

Érdemes folyamatosan tanulni az adótervezés, adógazdálkodás összetevőit, újra kell értelmezni a folyamatokat az adótörvények változásával, s tisztában kell lenni az adógazdálkodás versenyképesség megőrzésében való fontosságával. Sőt, a tudatos gazdálkodás szerves része a különböző országok eltérő adószabályozásának ismerete is. Január 16-án, csütörtökön az első idei KKV-Akadémia rendezvényen szakértő, a gyakorlati életben jártas előadók segítségével „Adótervezés, adógazdálkodás” témában tehetünk szert aktuális, friss és hasznos tudásra.

előadás Fotó Piac&Profit

A június 16-i konferencia a KKV-Akadémia 2014. I. féléves indító rendezvénye. Június végéig további 6 rendezvényt szerveznek a kis- és középvállalkozások vezetői, szakemberei számára.

A BKIK székházban, a BKIK és a Piac & Profit közös rendezvényén változatos témákban hallgathatunk meg előadásokat. A 10 órakor kezdődő szakmai konferencián lesz szó a 2014. évi adójogszabály változásokról és adóellenőrzésekről; az áfáról; társasági adóról, személyi jövedelemadóról, osztalékadóról; a bankszámlához tartozó adókról, tranzakciós illetékekről; kis-és középvállalkozásoknak szóló adóoptimalizálási technikákról; valamint a környezetvédelmi termékdíjról is.

Amellett, hogy az előadások során jogászok, adószakemberek, pénzügyi szakértők, gyakorló vállalatvezetők osztják meg gyakorlati és elméleti tudásukat, a program lehetőséget kínál személyes konzultációra is az előadókkal, valamint a rendezvényen megjelenők egymással is megismerkedhetnek, az „Üzleti kézfogó” program keretei közt és segítségével.

A június 16-i konferencia a KKV-Akadémia 2014. I. félév indító rendezvénye. Június végéig további 6 rendezvényt szerveznek a kis- és középvállalkozások vezetői, szakemberei számára.

A KKV-AKADÉMIA 2014 I. félév rendezvényei:

  • Adótervezés, adógazdálkodás. Hogy ne érjen bennünket meglepetés (2014.január 16.)
  • Márciusban új Ptk. Éljünk az új szabályozás adta lehetőségekkel (2014. február 11.)
  • Befektetőkereső. Indulás, fejlesztés befektető segítségével (2014. március 6)
  • Hogyan kerüljük el a kisnyugdíjas vállalkozói jövőt? Gondoskodjunk magunkról időben! (2014. március 13.)
  • Cégépítés külföldön. Piacbővítés külföldön létesített céggel (2014. április 3.)
  • Értékesítés a weben. A jó webáruház paraméterei (2014. április 17.)
  • Közösségi oldalak forgalomnövelésre (2014. június 17.)

További információ, részletes program és regisztráció itt.

Hogy ne érje meglepetés

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank