2013.10.12.

Ötlettől a sikerig

A tavalyi pályázat sikerét követően idén ismét meghirdetik az RFH Ecospinning Díjat a hazai mikro-, kis és közepes vállalkozások, valamint önkormányzatok számára.

”Ötlettől a sikerig – belső erőforrások kiaknázásával a gazdaság felpörgetéséért” – szól a 2012-ben alapított RFH Ecospinning Díj mottója. A hazai mikro-kis és közepes vállalkozások fejlesztési és finanszírozási partnere, a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. a tavalyi gazdaságélénkítő pályázat sikerét követően döntött úgy, hogy 2013 őszén ismét meghirdeti az RFH Ecospinning Díjat, sőt bővíti a kiírást, és idén egy új kategóriában már az önkormányzatok pályázatait is várja.

Fotó PROFIT system

A vállalati kategóriában minden olyan magyar mikro-, kis és közepes vállalkozás, illetve egyéni vállalkozó nevezhet 2013. október 10. és december 31. között, aki a díjra nevezett projektötletét Magyarországon kívánja megvalósítani.

Az RFH Zrt. hatékony és komplex finanszírozási menedzsment-támogatást nyújt ügyfeleinek, annak érdekében, hogy az általános gazdasági környezet jelentette kihívások ellenére, helytálló fejlesztési tervek és projektek megvalósulása révén mozdítsa előre a magyar gazdaságot. Az RFH Ecospinning Díj 2013 nyertese térítésmentesen veheti igénybe az RFH Zrt szolgáltatásait, így például a pályázó által benyújtott projekt megvalósításához szükséges teljes körű szakmai segítségnyújtást és konzultációt, a segítséget adó pályázatok megírását, vagy a teljes körű projektmenedzsment szolgáltatást az elszámolási időszak végéig.

Sikeres pályázat esetén az RFH Zrt segítséget nyújt továbbá az elszámolások, projekt-előrehaladási jelentések elkészítésében, a fenntartási időszakra vonatkozó kötelezettségvállalások teljesülésének nyomon követésében, de a szükséges jelentéseket is elkészíti a pályázók helyett a közreműködő szervezetek részére.

A vállalati kategória nyertesének kiválasztása során a zsűri által önállóan vagy együttesen figyelembe vett szempontok közé tartozik, hogy a jelentkező pályázata megvalósítható és megvalósításra érdemes-e, a magyar innovációt erősíti-e a hazai és nemzetközi piacon, egy helyi termék piaci lehetőségeit növeli-e, a fenntarthatóság, illetve az újrahasznosítás területén kíván-e üzletileg sikeres koncepciót megvalósítani.

Ilenczfalvi-Szász Gábor, a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Az RFH Zrt. a fejlesztésekhez nélkülözhetetlen szolgáltatásokat és különféle finanszírozási termékeket biztosít annak érdekében, hogy az életképes magyar vállalkozói és önkormányzati projektek megvalósulhassanak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akár ügyfeleink teljes fejlesztési folyamatát menedzseljük a pályázat előkészítéstől a pályázat megírásán át az önrész-pótló vagy támogatást megelőlegező hitelek nyújtásáig. 2010 óta a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. munkatársai vállalkozói és önkormányzati fejlesztések sokaságát követték nyomon, támogatták az ötlettől a sikerig, így meggyőződhettünk a magyarok kreativitásáról és ötletgazdagságáról az üzleti élet terén is.”

Forrás: ecospinning.rfh.hu, OrientPress Hírügynökség

Ötlettől a sikerig

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 62 téma, 108 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank