2013.10.05.

A hónap végéig nevezhet honlapjával

"Az Év Honlapja" díj erősíti a vállalkozások üzleti jó hírét, alátámasztja marketing aktivitásukat.

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is meghirdették a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által rendezett „Az Év Honlapja” pályázatot. „Az online marketing felnőtt az utóbbi években, az online eladások a világon mindenütt csúcsokat döntenek és az emberek kezében lévő mobileszközökön a másodperc töredéke alatt terjed az információ. Egy teljesen új világ épült fel az elmúlt évtizedben. Missziónk, hogy egyre többen tudják követni ezt az egyre gyorsuló világot” - nyilatkozta Varga István, Az Év Honlapja pályázat alapítója. A szakma legjelentősebb versenyére 2013. október 31-ig lehet nevezni a magyar nyelvű honlapokat.

'Az Év Honlapja' díjátadó (2012) Fotó Franchising.hu, Azevhonlapja.hu

Az ünnepélyes díjátadóra 2013. december 4-én este kerül sor Budapesten. A díjátadó előtt idén is megrendezésre kerül egy online marketing workshop, ahol igazi szakemberektől lehet majd ellesni pár online trükköt.

A pályázatra ebben az évben 25 kategóriában lehet nevezni a honlapokat. „Idén egy új díj is bevezetésre kerül, mostantól minden évben kiosztásra kerül majd ’Az Év Applikációja’ díj is, melynek apropóján idén az alkalmazásokat sokkal olcsóbban lehet nevezni a pályázatra” – nyilatkozta Türr Nikolett, a pályázat vezetője.

A pályázatok elbírálása során több szempont alapján mérlegel a szakértőkből álló zsűri, így figyelemmel vannak a honlap vizuális megjelenésére (színvilág, layout, tipográfia, grafika), az impresszióra, a navigációra, az innovativitásra (újszerű formai és programozás technikai megoldások), az interaktivitásra, valamint súlyozottan, a kategóriának megfelelő tartalomra és a reszponzivitásra.

Varga István elmondta „ az Év Honlapja online-marketingkommunikációs pályázat egyik fő célja, hogy világítótorony legyen a vásárlók számára. Meg szeretnénk mutatni, hogy a díjazottak valóban komolyan veszik a vevőiket. Nekik készítik vevőbarát honlapjaikat, interaktív megoldásokkal, fejlesztésekkel kedveznek nekik. Nagy izgalommal várom a nevezőket, de a legfontosabb számomra, hogy a pályázók milyen minőségű honlapokkal készültek idén.”

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank