2013.08.03.

Befektetőtárs startup vállalkozások számára

Pályázat induló vagy bővülni szándékozó, feltörekvő üzleti vállalkozások és leleményes ötletgazdák részére.

A pályázatot közösen az ausztrál székhelyű Socialritch Media és a Computherapyhirdette meg, megbízója számára keresik azokat a - növekedésben és termékeik széleskörű terjesztésében érdekelt - üzleti vállalkozásokat vagy – a korszakalkotó elképzeléseik iránt elkötelezett - leleményes ötletgazdákat, akik örömmel vennék, ha tőkeerős nemzetközi befektető társ karolná fel ötletüket, vagy a leghíresebb közösségi finanszírozás (crowdfunding) oldalra, a Kickstarter weboldalra segítene kijuttatni terméküket, vállalkozásukat.

Fotó PROFIT system

A pályázat minden része ingyenes, pályázat benyújtásának feltétele, hogy a vállalkozás reális üzleti tervet tudjon készíteni vagy a termék újszerűsége miatt az érdeklődés megbecsülhetetlen legyen.

A pályázatra elsősorban azon tervezett vagy már működő startup vállalkozások újszerű, innovatív termékeit vagy termékeinek ötletét várják, akik szeretnének az angol nyelvterületű országok és a világ felé nyitni. „Számunkra fontos, hogy innovatív termék, vagy ötlet megvalósulását, kölcsönösen kamatozó, nemzetközi befektetői partnerség létrejöttét elősegítsük” – olvasható a pályázati kiírásban. Pályázni minden olyan legális és erkölcsileg nem megkérdőjelezhető termékkel, vállalkozási ötlettel vagy vállalkozással lehet, amiben benne van a növekedés és a nyereség lehetősége. Ilyen lehet egy nagyon egyedi vagy újragondolt tárgy, eszköz, ruha, akár étel gyártása, előállítása, de érdemes pályázni, ha új játék, szoftver vagy internetes startup vállalkozását indítaná/bővítené vagy kitalált, megtalált, feltalált valamit, ami lehet, hogy eddig eszébe sem jutott senkinek, de nagyon érdekelhet mindenkit.

A pályázat benyújtásának feltétele, hogy a vállalkozás reális üzleti tervet tudjon készíteni vagy termék újszerűsége miatt az érdeklődés megbecsülhetetlen legyen. Feltétel továbbá, hogy a termék/szoftver/szolgáltatás/stb. a nemzetközi piacra bevezethető legyen.

Pályázni az ötlet, termék vagy vállalkozás pársoros, magyar nyelvű bemutatásával és az elérhetőségek megadásával lehet e-mailben, a themeaningoflifeandect@gmail.com e-mail címre. A levél megküldése után a magyarországi munkatársak felveszik a kapcsolatot vagy – érdektelenség esetén – válasz e-mailben értesítenek arról.

A pályázat minden része teljesen ingyenes, a pályázaton történő induláshoz semmilyen külsős pályázatkezelő cég közvetítésére vagy bonyolult bürokráciára nincs szükség. Jelentkezni 2013. szeptember 20-ig lehet.

Forrás: Pafi.hu pályázatfigyelő

Befektetőtárs startup vállalkozások számára

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank