2013.07.09.

Kapu az e-kereskedelemhez

A Netlight Consulting pályázat célja a hazai kkv-k és kereskedők korszerű internetes megjelenésének támogatása.

A webhosting, domain regisztrációs szolgáltatásokkal, valamint marketing szemléletű értékesítési weboldalak készítésével és üzemeltetésével foglalkozó Netlight Consulting Kft által kiírt pályázat célja, hogy a dinamikusan fejlődő kkv-k és gazdasági társaságok korszerű formában jelenhessenek meg az internet világában és bekapcsolódhassanak az elektronikus kereskedelembe.

Fotó PROFIT system

A pályázat 2013. június 01-től folyamatos és visszavonásig érvényes. A jelentkezés a cég honlapján, a pályázati adatlap kitöltésével lehetséges.

A nyertes pályázók számára a Támogató rendelkezésére bocsájt egy darab web áruház szolgáltatáscsomagot, amely díjmentesen tartalmaz egy kiválasztott domain nevet, egy – a web áruház működéséért felelős – szoftvert, egy – az adatok tárolásáért és a web áruház üzemeléséért felelős – virtual szoftvert, valamint a cég biztosít egy marketing és egy web áruház szakértőt, a lehető legnagyobb forgalom elérése érdekében.

A kötelező vállalás a pályázó részéről pedig annak az egy évre szóló támogatói szolgáltatáscsomagnak a megrendelése, ami nélkülözhetetlen a web áruház beüzemeléséhez, használatának betanításához, illetve a további reklámozási és egyéb kérdések megválaszolásához.

„A web áruház pályázat lényege, hogy szükségünk van olyan vállalkozókra, akik a valódi használat közben tesztelik a legújabb web áruház szoftverünket. Erre azért van szükség, mert ezek a web áruházak tudásban a milliós kategóriába esnek, és az ilyen drága szoftvereket nem lehet piacra dobni, amíg nem lettek tesztelve pár évig, változatos körülmények között” – olvasható a pályázat honlapján. Ezért a Netlight Consulting Kft. elsősorban olyan pályázókat keres, akik már működtetnek vállalkozást és most bővítenének vagy nyitnának az Internet felé. Azonban az sem kizáró ok, ha már rendelkezik másik web áruházzal, illetve kivételes esetekben, induló vállalkozások is pályázhatnak, a cég egyedi döntése alapján.

A nyertes pályázatok száma maximum 500 lehet és a kiválasztásnál – a fenti szempontokon túl – figyelembe veszik a cég innovációs képességét, tevékenységét, az értékesítendő termékek körét, valamint esetleges korábbi tapasztalatokat.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank