2013.05.15.

Fókuszban a minőség

A nyár végéig jelentkezhetnek mikro vállalkozások és kkv-k működési-minőségügy rendszereknek kialakítására, fejlesztésére, valamint tanúsításra való felkészítésére.

Napjaink vállalkozásainak gyakorlatilag nélkülözhetetlen eleme a megfelelően kialakított, folyamatosan fejlesztett minőségügyi rendszer bevezetése. A minőség egyre inkább meghatározó tényező a fogyasztók számára, ami hatékonyan működő menedzsment rendszert igényel. A vevői bizalom felkeltésének és megőrzésének egyik eszköze a vállalatoknál a minőségirányítási rendszerek (pl. ISO) bevezetése és a rendszer elismert tanúsító általi tanúsíttatása.

Fotó Franchising.pl

A pályázat beadási határideje 2013. augusztus 31-ig folyamatos.

A minőségügyi tanácsadással foglalkozó Eduqualitas Kft. pályázatának célja a kkv-k versenyképességének elősegítése korszerű működési-minőségügyi rendszer bevezetésén, fejlesztésén keresztül. A pályázat ehhez nyújt segítséget és támogatást egyéni vállalkozók, valamint mikro-, kis- és középvállalkozások számára.

A pályázat kiírója a nyertes pályázatoknak támogatást biztosít a minőségügyi rendszer kialakításának teljes időtartamára (helyzetfelmérés, minőségirányítási rendszer kialakítása, próbaműködés felügyelete, belső audit) és segítséget nyújtanak abban, hogy egy egyszerűen működtethető, az üzletmenetet, a vállalat működését hatékonyan támogató irányítási-működési rendszert kapjanak.

Az elnyerhető támogatás mértéke a 2013. június 30-ig beérkezett pályázatok esetén a vállalási ár 30%-a, 2013. augusztus 31-ig beérkezett pályázatok esetén pedig a vállalási ár 20%-a (a pontos összeg függ a pályázó vállalat méretétől és tevékenységétől). A pályázat beadási határideje 2013. augusztus 31-ig folyamatos.

A pályázati adatlap elérhető ide kattintva.

Fókuszban a minőség

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank