2013.03.02.

Olcsó és könnyen követhető

A világháló változatos, a hagyományos médiumoknál jóval olcsóbb hirdetési lehetőségeket kínál, úgy, hogy ezeknek a promócióknak a hatékonysága egyszerűen mérhető.

A kkv-k számára éppen a gazdaságosság és hatékonyság miatt ideálisak az online hirdetési lehetőségek. Arról pedig, hogy hogyan érdemes használni ezeket az eszközöket, gyakorlati ismereteket szerezhetnek a Piac & Profit Kkv Akadémiájának következő, március hetedikei előadásán.

előadás a Kkv Akadémián Fotó Piac&Profit

A Kkv Akadémia E-marketing címet viselő rendezvénye és szakmai konzultációja március hetedikén kerül megrendezésre Budapesten, a BKIK székházában.

Egy 30 másodperces tv spot sugárzási díja százezer forint felett van, ha egy országos televízióban szeretnénk elhelyezni a hirdetést. Ugyanezt a képsort ingyen feltölthetjük a Youtube-ra, onnan pedig a közösségi oldalak segítségével eljuttathatjuk több ezer, több tízezer nézőhöz. És ez csak egy a web által kínált alternatív hirdetési lehetőségek közül. A Kkv Akadémia előadói a legfontosabb eszközöket és azok hatékony használatát mutatják be.

Szó lesz a Google Adwords-ről, ami ma az egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb internetes hirdetési mód. Az ebben rejlő lehetőségekről első kézből tájékozódhatnak a résztvevők Szelei Szabolcstól, aki a Google Magyarország marketingigazgatója.

Nem kerülhető meg a Facebook sem, ha az online megjelenés és promóció eszköztárával foglalkozunk. Egy tavalyi felmérés szerint ugyanis, míg 2009-ben a kkv-k elsősorban honlapjukon, újságokban és szórólapokon hirdettek, addig tavaly már az első két legnépszerűbb eszköz a saját honlap és a Facebook volt. Éppen ezért a szakmai nap egyik fontos előadása a közösségi oldalak üzleti célú használatáról, a like és megosztás ösztönzésről fog szólni. Emellett természetesen a vonzó és jól használható honlapok felépítéséről is szó lesz március 7-én.

Lépésről lépésre haladva a honlapok felépítése után a kereső optimalizálásról is megkapják a legfontosabb információkat a résztvevők. Az előadások szünetében, ahogyan azt a Piac & Profit rendezvényein már megszokhatták, egyéni konzultációra is lesz lehetőség.

Olcsó és könnyen követhető

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank