2013.02.11.

Kereskedés online

A KKV Akadémia soron következő rendezvényein a webes kereskedés és az e-marketing lesznek a középpontban.

Rohamosan terjed az interneten keresztüli kereskedelem, egyre többen választják az online boltokat. Az újfajta kereskedéshez új eszközök kellenek. Milyen alapvető és gyakorlati tudás, technikai és egyéb háttér kell a jó e-kereskedelemhez? Megtanulható szakemberektől, a gyakorlatban sikereket elért cégektől a Kkv Akadémia február 12-i rendezvényén!

vásárlás online

A KKV Akadémia teljes tematikája, részletes programja elérhető a Piac & Profit honlapján, ahol regisztrálni is lehet az egyes programokra.

2012-ben indította útjára a Piac & Profit Konferenciaközpontja a KKV Akadémiát, ami a mikro-, kis- és középvállalkozások vezetői számára ad hasznos, a cégek mindennapi működéséhez szükséges információkat. A kezdeményezés sikeres volt, ezért 2013-ban is folytatódik a rendezvénysorozat. Az akadémia legközelebbi alkalmain a webes kereskedés áll a középpontban. A hagyományos kiskereskedelmet már néhány szektorban szinte teljesen kiszorították a web áruházak. Inkább előbb, mint utóbb, minden vállalkozásnak ki kell építenie profi web áruházát, ha piacon akar maradni. Ebben nyújt segítséget a február 12-i rendezvény, ahol az online marketingtől az elektronikus fizetési módokon át, a web áruház fejlesztésig minden alapvető tudnivalóhoz hozzájuthatnak a résztvevők.

Márciusban folytatódik a sorozat és valamelyest a téma is, hiszen március 7-én az e-marketinget oktatják a KKV Akadémián. A legfrissebb e-marketing lehetőségekkel foglalkozik a szakmai konzultáció, mert a kis- és középvállalkozások ideális eszköztárának szakértő használatával jelentős üzleti előnyökre lehet szert tenni. S ráadásul nagyon olcsó marketing eszközöket kínál a web, ha valaki ügyesen használja. Ehhez kapnak muníciót a résztvevők.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank