2013.01.29.

2013-ban is PÉNZ, DE HONNAN?

Újraindul a Piac és Profit ingyenes konferenciasorozata, a mikro-kis- és középvállalkozások számára rendezett ”Pénz, de honnan?”.

Ahogyan eddig, úgy az idén is elsősorban a fejlesztési és befektetési forrásokat, lehetőségeket, feltételeket térképezik fel és ismertetik az előadók. Ezeket régiókra bontva ismerhetik meg a résztvevők. Az idei év első felében Budapesten és hat vidéki helyszínen (Pécs, Salgótarján, Szeged, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szombathely) várják a vállalkozások és az önkormányzatok képviselőit.

Pénz, de honnan konferencia 2012-ben

A 2013-as Pénz, de honnan? roadshow helyszínei: Budapest (2.07.)
Pécs (2.28.)
Salgótarján (3.21.)
Szeged (4.11.)
Nyíregyháza (5.09.)
Székesfehérvár (5.23.)
Szombathely (5.30.)

A régiók fejlesztésére koncentrál az Európai Unió a következő, 2014-2021-es pénzügyi, támogatási ciklusában. A regionális szintű összefogások, társulások – melyekben a kkv-knak és az önkormányzatoknak alapvető érdekük és szerepük lehet – a jövőt, a fejlődést jelentik. Ehhez igazította a Piac & Profit Konferencia-központ a 2013-as sorozat tematikáját. A rendelkezésre álló kedvezményes visszatérítendő és vissza nem térítendő források, pályázatok számbavétele idén sem marad el. Emellett vonzó, hatékony üzleti ajánlatokat ismerhetnek meg a költséghatékonyságban érdekelt vállalatok és önkormányzatok.

A konferenciasorozat rendezőpartnere a Regionális Fejlesztési Holding. RFH Zrt. – a hazai fejlesztések komplex szolgáltatást nyújtó partnere, az Új Széchényi Tervről teljes körű információkat szolgáltatnak. A konferencia résztvevői az uniós pénzek lehívása mellett minden más témában is személyre szabott tanácsokat kaphatnak a rendezvényeken, hiszen az előadók a konferencia szüneteiben konzultációs lehetőséget kínálnak. Így a tervek és lehetőségek általános ismertetésén túl arra is mód nyílik, hogy a vállalkozások saját lehetőségeiket is feltérképezzék.

2012-ben a konferenciasorozat 14 helyszínén 1155 fő vett részt, többségük Kft-k képviseletében. A megjelentek között cégvezetők és tulajdonosok vannak többségben, de egyéb vezető tisztségviselők is megfordultak a konferenciákon. A konferenciákat a helyi kereskedelmi és iparkamarák is támogatják, emellett az önkormányzatok többsége is delegált, delegál résztvevőket, ez is jelzi a felmerülő témák fontosságát.

Az első konferencia február 7-én kerül megrendezésre Budapesten. A rendezvények minden esetben ingyenesek, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A részletes tematika és a regisztráció is elérhető a piacesprofit.hu weboldalon.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank