Február 22-23 között kerül megrendezésre a kiállítás. Jelentkezni az esemény honlapján lehet díjmentesen.
Péntek
25.01.2013
Február 22-23. között franchise kiállítás kerül megrendezésre a cseh fővárosban. Fókuszban a kisebb méretű vállalkozások.
 

A rendezvényre elsősorban azokat várják, akik többet szeretnének tudni a franchise-ról, illetve azokat, akik konkrét üzleti lehetőségeket keresnek, vagy saját üzleti modelljüket szeretnék népszerűsíteni. A részvétel kiváló alkalmat biztosít arra, hogy üzleti partnert találjunk külföldi terjeszkedésünkhöz, mivel személyes kapcsolatba kerülhetünk olyan vállalkozókkal, akik franchise rendszerben indítanának saját vállalkozást. Ez fordítva is igaz: megismerkedhetünk olyan – nagyrészt közép-kelet-európai - hálózatokkal, akik mester franchise partnert keresnek külföldi terjeszkedésükhöz.

A kiállítás alatt minden jelenlévő részt vehet különböző előadásokon, prezentációkon és fórumokon, ahol olyan franchise-zal kapcsolatos témákban szerezhet hasznos információkat, mint központi marketing,- és üzleti támogatás, jogi tanácsadás, valamint az átadó és átvevő szerepkörök.
„Azt szeretnénk a jövőben, hogy rendszeresen, évente akár többször is megszervezhessünk egy olyan kiállítást, amely összehozza a franchise szakmát. Reméljük, hogy évről-évre egyre több érdeklődőt vonz majd a rendezvény, és bővíthetjük a kiállító vállalkozások listáját is.” – mondta Monika Hrubalová, a kiállítás főszervezője.

A rendezvény médiatámogatója a Franchising.cz üzleti portál és a .


népszerű a fórumban