Grimaldi’s

Grimaldi's logó
Információk a mester-franchise rendszerről
Leírás a mester-franchise rendszerről

A pizza világában már-már kultusz járja körül a Grimaldi’s pizzériákat. A márka küldetése, hogy a legjobb pizzát kínálja vendégeinek egy előkelő, mégis alkalmi és családközpontú pizzériában.

Az Egyesült Államokban a Grimaldi’s a legtöbb díjjal kitüntetett pizzéria, a márka bezsebelte már többek közt a ”Legjobb Pizza”, ”Legjobb Ízvilág”, ”Legjobb Pizzéria” és (egyedüli pizzériaként) a ”Five Star Diamond” elismeréseket is. Az amerikai Restaurant Business szaklap is kiemelte értékelésében, hogy az egyedi koncepciónak és minőségi termékeknek köszönhetően, a Grimaldi’s kiemelkedik a kisebb méretű, gyorsan növekvő étteremláncok közül.

Tények, érdekességek a Grimaldi’s Pizzériáról

  • Több mint 2 millió eladott pizza évente.
  • A híres Grimaldi’s széntüzelésű téglakemence 1200 C fokon süti tökéletesre a pizzákat.
  • A Grimaldi’s hiszi, hogy az igazi New York stílusú pizza titka a vízben rejlik. Olyannyira, hogy a vállalat elemezte és re-kreálta a new-yorki víz ásványianyag tartalmát, valamint pontos összetételét, így biztosítva pontosan ugyanazt a tésztaízt minden egyes pizzériában szerte a világon.

Mi teszi egyedivé a Grimaldi’s Pizzériákat?

  • A lenyűgöző dekoráció és hangulat a lehengerlő borospohár-csillárral és a márka névjegyének számító gyönyörű téglakemencével.
  • Az éttermek tökéletes helyszínt jelentenek különleges alkalmakhoz, üzleti találkozókhoz, családi vacsorákhoz vagy baráti összejövetelekhez.
  • Az elkötelezettség és hitelesség – az eredeti, Nápolyból származó pizzakultúrához hűen.
  • Az éttermekben magán- és különtermek, illetve lehetőség a házhoz vagy elvitelre rendelésre.
  • Az amerikai éttermek családi tulajdonban működnek.
  • A világhírű, kézzel, rendelésre készített, széntüzelésű téglakemencében sült pizza.
  • A saját tervezésű Grimaldi’s kemence különleges ízt és állagot biztosít a pizzának, ami fa- vagy gáztüzelésű kemencével egyszerűen nem lenne lehetséges.
  • Úgy tartják, az igazi New York stílusú pizza titka a víz. A Grimaldi’s minden egyes éttermében lemásolják a new-yorki vizet.
  • A friss saláták, az étteremben készített desszertek és válogatott feltétek a pizzákhoz, calzone töltött pizzákhoz.

Saját üzletek

45

Franchise és mester-franchise üzletek

-

Kép egy outletről
Grimaldi's Pizzéria
Információk a mester franchise-ba vevőknek
Támogatás mester franchise-ba vevőknek

A Grimaldi’s minden franchise partnere számára elérhető értékek és támogatás

  • Arizonai székhelyű franchise központ, new-yorki gyökerekkel.
  • Autentikus márka 100 éves pizzakészítési hagyományokkal.
  • Elhivatott csapat a magyarországi hálózatfejlesztés támogatásához.
  • Elkötelezettség a márka-sztenderdek alkalmazása és fenntartása mellett.
  • Rugalmas építési terv és éttermi design.
  • Komplett üzletvezetési, management, marketing, értékesítési és képzési rendszerek.
  • A management és konyhai alkalmazottak képzése a Grimaldi’s egyik hitelesített helyszínén.
  • Folyamatos növekedés, tapasztalat.
  • Prémium italbár, széles borlappal.
  • Modern, nyitott konyhaelrendezés.

Éttermek

  • A modern, loft-hatású belsőtér, a piros-fehér kockás asztalterítő, a vörös téglák, valamint vörösfenyő és acéllemezek kombinációjának egyedi ötvözete egy urbánus, mégis családközpontú hangulatot varázsol.
  • Egyedi, egy régmúlt világ gyökereihez visszarepítő feliratok, képek, díszítés.
  • Óriási italkínálat, többek közt névjegy-koktélokkal, prémium kategóriás sörökkel és díjnyertes borokkal.
  • Egyedi építészeti dizájn a legapróbb részletekig kidolgozva.

Marketing és promóció

  • Saját Grimaldi’s VIP levelező lista és marketing program a hűséges vendégek számára.
  • Privát helyiségek családi és csoportos összejövetelekhez.
  • Havi és negyedéves promóciók az új vendégek elcsábításához és a meglévők megtartásához.
  • Hozzáférés minden marketing anyaghoz és támogatás a marketing stratégia elkészítésében.
Minimális beruházás összege

Az éttermek alapterülete általában 250-300 négyzetméter, ami magába foglal egy 90-100 négyzetméteres belsőudvart (patio-t) is.

A jövőbeli magyarországi mester partner várható kezdeti beruházása 1,5 – 3 millió dollár.

Alapvető elvárások a mester franchise-ba vevővel szemben
  • Szenvedély az étteremüzemeltetés és az ételek iránt.
  • A magyarországi kultúra, infrastruktúra és üzleti szokások átfogó ismerete.
  • Sikeres multi-brand franchise átvevő csoportok, lehetőség szerint az étel-ital szegmensből.
  • Étel-ital kiskereskedelem vagy kapcsolódó szolgáltatások, ingatlanfejlesztés és -üzemeltetés, vendéglátás, stb. ágazatokban szerzett tapasztalat előnyt jelent.   
  • Tapasztalat a nyugati típusú élelmiszerbiztonsági és minőségbiztosítási rendszerek terén.
  • 1,5-3 millió dolláros indulótőke.
  • Képesség egy agresszív üzletfejlesztési stratégia megvalósítására.
Információk a mester-franchiseba adóról
Grimaldi’s®
15005 N. Northsight Blvd., Scottsdale, AZ 85260, USA
+36 20 406 51 77
iroda@franchising.hu
www.grimaldispizzeria.com/
A jelentkezők kapcsolattartója

Ha a Grimaldi’s franchise ajánlata felkeltette érdeklődését, kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi kérdőívet, melyet követően felvesszük Önnel a kapcsolatot. A mester franchise partnerré válás első lépése egy titoktartási megállapodás megkötése. A dokumentum kitöltése után részletes információt kap a franchise koncepcióról, üzleti modellről, licence és csatlakozási feltételekről.

Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank