L`ARÔME parfümök

L'ARÔME logó
Információk a mester-franchise rendszerről
Leírás a mester-franchise rendszerről

A L`ARÔME parfümök a luxus és kifinomultság olyan elegyei, melyek elfogadható áron érhetőek el a vásárlók számára. A L`ARÔME parfümkollekciót a francia Provance régió Grasse városában álmodták meg és gyártották le egy 52 éves tradíció alapján. A provence-i Grasse a világ parfümiparának fővárosa a 16. század óta.

Mi vagyunk az egyetlenek a világon, akik kimért parfümök olyan kollekcióját hozták létre, mely Franciaországban készül (minden terméken szerepel a “Made in France” felirat) a parfümipar legmagasabb elvárásainak megfelelően. A L`ARÔME parfümök gyártása során a legjobb illóolajokat és alkoholokat használjuk fel. Tisztaságával az alkohol kiemeli a parfümolaj leggyengédebb illatjait. Vásárlóink nagy megelégedettségére a mai napig 110 női Eau de Parfum és 60 férfi Eau de Parfum készült a L`ARÔME parfümkollekció számára. A parfümök száma folyamatosan növekszik a piac új trendjeivel és a vásárlók változói igényeivel összhangban.   

A kimért L`ARÔME parfümökkel a vásárlók nem csak azt választhatják ki, hogy milyen típusú parfümöt szeretnének, de azt is, hogy milyen mennyiségre van szükségük abból. Az eredeti L`ARÔME “AMFORA” design kivételével minden L`ARÔME parfümnek saját, meghatározó színe van, ami a kirakatot és az értékesítési területet különösen vonzóvá teszi, többszáz különböző szín mágikus történetévé varázsolja azt.

A L`ARÔME létrehozott egy új és innovatív franchise koncepciót – egy nagyszerű üzleti lehetőséget a “Made in France” parfümök elérhető áron történő értékesítéséhez. A franchise koncepciónk egy rugalmas, alacsony kockázatú üzleti lehetőség alacsony befektetéssel (min. 1425 euró) és belépési vagy rendszeres franchise díjak NÉLKÜL. A koncepció néhány előnye:

 • a többszáz árnyalatban tetszelgő L`ARÔME parfümökkel az értékesítési pontok ”varázslatos” és vonzó megjelenéssel rendelkeznek,
 • a L`ARÔME (EDP) kollekciót a legmagasabb minőségű parfümök alkotják,
 • a kiskereskedelmi ár nagyon kedvező a piacon elérhető más “Made in France” parfümök árához képest,
 • kedvező áruknak, magas minőségüknek és vonzó megjelenésüknek köszönhetően a L`ARÔME parfümök értékesítése egyszerű és hatékony,
 • a parfüm- és kozmetikumipar átlagához képest magas üzemi árrés (300%-ig),
 • franchise partnereink értékesíthetnek a L`ARÔME parfümökhöz kapcsolódó más termékeket is (kozmetikumok, smink, körömlakk, ékszer, stb.) addig, amíg ezek közvetlenül nem versenyeznek termékeinkkel.

Franchise partnereink számára elérhető a lehetőség, hogy önálló L`ARÔME üzletet (egyéni franchise) nyitnak vagy a franchise sarok (üzlet az üzletben – shop in shop) formátumot választják. Ennek megfelelően kínálunk különböző együttműködési modelleket:

 1. Mester franchise – Garantált területi kizárólagossággal. A mester franchise partner köteles legalább egy önálló üzletet nyitni (mintaegység) a L`ARÔME termékek értékesítéséhez.
 2. Egyéni franchise vagy franchise sarok (shop in shop) – kulcsrakész koncepció minimum 1425 eurós befektetéssel.
 3. Arra is van lehetőség, hogy egyéni franchise partnerként 3 hónappal az önálló üzlete elindítását követően váljon mester franchise partnerré.

 

A 2016. December 31-ig Mester franchise szerződést kötő partnereinknek a teljes első “feltöltést” (szükséges L`ARÔME termékeket, árukészletet) ingyen biztosítjuk!

Saját üzletek

1

Franchise és mester-franchise üzletek

30

Kép egy outletről
L'ARÔME parfüm üzlet
Információk a mester franchise-ba vevőknek
Támogatás mester franchise-ba vevőknek
 • Franchise rendszergazda által díjmentesen biztosított képzés,
 • az értékesítési pont egy bizonyos, a franchise szerződésben meghatározott körzetében érvényes területi kizárólagosság,
 • a franchise partner számára mintákat, és promóciós tevékenységhez kapcsolódó támogatást biztosítunk,
 • központi marketing,
 • támogatás a kirakat kialakításában és a termékek értékesítésében.
Minimális beruházás összege
 • Nincs belépési vagy rendszeres franchise díj,
 • az önálló vagy shop-in-shop jellegű üzlet első feltöltése minimum 1425 euró értékben,
 • a berendezéshez (kirakateszközök, bútorok, stb.) kapcsolódó befektetés nagyban függ az üzlethelyiség tulajdonságaitól,
 • mester franchise licence 10 ezer eurótól a terület, régió vagy ország méretétől függően.
Alapvető elvárások a mester franchise-ba vevővel szemben
 • Forgalmas helyszínen található üzlethelyiség (bérelt vagy saját) – 15-40 m2 közötti min. alapterület,
 • potenciális mester franchise partnerként a jelentkezőnek kell, hogy legyen víziója; pl. üzleti terv további L`ARÔME értékesítési pontok megnyitására, a jövőbeli hálózatfejlesztésre vonatkozóan a meghatározott régióban.
Információk a mester-franchiseba adóról
Larom Point j.d.o.o.
Šestinski Vrh 2D, 10 000 Zágráb, Horvátország
+ 385 1 4637 324
+ 385 1 4637 288
zb@olfacto.hr
www.larome-parfumes.com
A jelentkezők kapcsolattartója

Zrinka Bagić (kapcsolattartás nyelve: angol)

 

Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank