Arby’s

Arby's logó
Információk a mester-franchise rendszerről
Leírás a mester-franchise rendszerről

Arby’s – amerikai szendvicsbár, a világ legnagyobb ”high-end” szendvicseket kínáló hálózata. A márka összesen több mint 3400 helyszínen van jelen az Egyesült Államokban, Kanadában, a Közel-Keleten és Törökországban. A vállalat ügyfelei több mint 50 éve választhatnak a kézzel készített óriás szendvicsek, változatos és gazdag ételek és finom desszertek közül. Az Arby’s a gyorséttermek és prémium éttermek közé pozícionálja magát, a hálózat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ételek a legjobb minőségű húsokból és egészséges alapanyagokból készüljenek.

A franchise szerződés általában 20 évre szól, és teljes körű kizárólagosságot biztosít a magyarországi franchise partner számára.

Saját üzletek

940

Franchise és mester-franchise üzletek

2417, amiből 131 található az Egyesült Államokon kívül

Kép egy outletről
Arby's étterem
Információk a mester franchise-ba vevőknek
Támogatás mester franchise-ba vevőknek
 • az Arby’s márkanév, szimbólumok és sztenderdek használata
 • támogatás az éttermi design kialakításában
 • részletesen kidolgozott, komplex fejlesztési folyamat
 • piacra szabott marketing terv
 • a menü folyamatos fejlesztése, helyi igényekhez igazítása
 • támogatás a beszállítói hálózat kiépítésében és szervezésében
 • 6-12 hetes képzés az Egyesült Államokban a franchise partner és a menedzsment számára
 • folyamatos képzés és oktatás Magyarországon
Minimális beruházás összege

Egy Arby’s étterem kialakítása és megnyitása nagyjából 350 ezer dolláros befektetést igényel. Az Arby’s arra számít, hogy kidolgozott koncepciójának köszönhetően a nemzetközi franchise partnerek gyors növekedésre lesznek képesek. Magyarországon a jövőbeli franchise partnernek legalább 10 Arby’s étterem megnyitásához elegendő tőkéhez kell hozzáféréssel rendelkeznie.

Kapcsolódó franchise díjak:

 • kezdeti franchise díj: 10 ezer dollár / étterem
 • royalty: az árbevétel 4,25 százaléka
 • marketing díj: a magyarországi partner árbevételének min. 3,75 százalékát marketing- és reklámtevékenységre kell fordítania.
Információk a mester-franchiseba adóról
Arby Restaurant Group, Inc.
1155 Perimeter Center West, Atlanta, GA 30338, USA
iroda@franchising.hu
www.arbys.com
A jelentkezők kapcsolattartója

Ha az Arby’s franchise ajánlata felkeltette érdeklődését, kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi kérdőívet, melyet követően felvesszük Önnel a kapcsolatot. A mester franchise partnerré válás első lépése egy titoktartási megállapodás megkötése. A dokumentum kitöltése után részletes információt kap a franchise koncepcióról, üzleti modellről, licence és csatlakozási feltételekről. 

Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank