Crazy Piramid Pizza

Crazy Piramid Pizza
Információk a mester-franchise rendszerről
Leírás a mester-franchise rendszerről

A tölcsér alakú pizzával fémjelzett CRAZY PIRAMID PIZZA egy étterem hálózat, amely 2010 elején jelent meg először a lengyel piacon. Az újdonságnak számító tölcsér alakú pizza nagy érdeklődést váltott ki az akkor még jövőbeli franchise átvevőink körében. Az ötlet, hogy olyan pizzát készítsünk, ami tölcsér alakú 1994-ben született. A Crazy Piramid Pizza koncepciót ellenőriztük Lodz tartományban több eladói ponton is, ahol termékeink mindig felkeltették a fogyasztók érdeklődését és elnyerte tetszésüket is. Ma már 27 ponttal várja a fogyasztókat a Crazy Piramid Pizza Lengyelországban és Írországban. A koncepciónk abban különbözik a többitől, hogy alacsony beruházási költségekkel jár, a termék pedig különleges és utánozhatatlan. Jelenleg nincs semmilyen különleges követelmény jövőbeli franchise átadóink felé, számunkra a fogékonyság a legfontosabb. Nyissa meg saját pizzériát! Hozza létre saját üzletét a mi tapasztalatunk segítségével! Mester franchise átvevőket egész Európában keresünk!

Saját üzletek

0

Franchise és mester-franchise üzletek

27 Lengyelországban és Írországban

Kép egy outletről
CRAZY PIRAMID PIZZA
Információk a mester franchise-ba vevőknek
Támogatás mester franchise-ba vevőknek

Franchise átvevőinknek ingyenes támogatást és képzést garantálunk, továbbá átadjuk tudásbázisunkat és tapasztalatainkat. A mi tapasztalatunk az út az Ön sikeréhez!

Minimális beruházás összege

50.000 euró (teljes beruházás)

Alapvető elvárások a mester franchise-ba vevővel szemben

Jelenleg nincs semmilyen különleges követelmény jövőbeli franchise átadóink felé, a fogékonyság és a vállalkozói szellem a legfontosabbak.

Információk a mester-franchiseba adóról
Wojtex Company
Lodz, ul. Admiralska 19B, Lengyelország
(+48) 792-433-601
(+48 42) 276-52-73
wojxxx1@wp.pl
www.piramidpizza.pl
A jelentkezők kapcsolattartója

Wojciech Godunski

Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank