Paysera

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A „Paysera” egy 2004 óta sikeresen működő, nemzetközi készpénz átutalási, pénzváltási és -feldolgozási tevékenységekre szakosodott vállalat. Üzletünk a tranzakciókat hozza össze a technológiával egyszerű, gyors, ár-barát és megbízható e-fizetési megoldások létrehozásával minden ügyfél számára, mindenhol és mindig hozzáférhető módon.

Kényelmes és elfogadható árú fizetési szolgáltatásoknak a legújabb technológiákon keresztüli biztosításával arra törekszünk, hogy egy olyan világot építsünk, ahol az elektronikus fizetéseknek nincsenek határai, egyszerűek, gyorsak és bárhol, bármikor, bárki számára elérhetőek.

Jelenleg a „Paysera” csapat magját a termékfejlesztés és támogatás mellett elkötelezett több mint 100 alkalmazott adja. Több mint 50 bankkal működünk együtt az Európai Unión belül, és többszázezer ügyfelet szolgálunk ki világszerte.

2012-ben a „Paysera” megszerezte az Európai Elektronikus pénz licencet (European Electronic money license), és nemzetközi fejlesztésekbe kezdett. 2016-ban alapítottuk meg főhadiszállásunkat az Egyesült Királyságban, és indítottuk el franchise üzletünk expanzióját. Jelenleg a legtöbb európai országban keresünk partnereket, hogy csatlakozzanak gyorsan növekvő franchise hálózatunkhoz.

2016-ban az e-kereskedelem részesedése a teljes kiskereskedelmi forgalomból világszerte elérte a 8,7 százalékot, és több mint 20 százalékos éves növekedés várható a következő években. Mindeközben, az utóbbi években a készpénz nélküli tranzakciók teljes értéke kiugró mértékben, átlagosan 42 százalékkal bővült évente. Mindez beindítja a különböző online fizetésilehetőségek használatát, amelyek az e-kereskedelmi piac 92 százalékát szolgálják ki a szintén gyors növekedés érdekében.

A „Paysera” franchise hálózatához való csatlakozással kihasználhatja a virágzó e-fizetési piacban rejlő potenciált, és elindíthatja saját üzletét. 

saját egységek

Start-up egység Litvániában

franchise egységek

Egységek 3 országban (Bulgária, Lettország, Szlovénia)

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A „Paysera” franchise megvásárlásával minden szükséges összetevőt megkap egy sikeres és nemzetközileg integrált fizetési vállalkozás beindításához és működtetéséhez Magyarországon vagy a régióban.

A franchise partnerré válással azonnali hozzáférést kap egy határokon átnyúló online átutalási, fizetés-feldolgozó platformhoz és a szabadalmaztatott üzleti rendszerekhez. Biztosítjuk a szükséges rendszer integrációt, a szolgáltatások adaptációját, hozzáférést bankok és más partnerek multinacionális infrastruktúrájához, a szükséges képzéseket és támogatást, ahogy marketing és sales anyagokat is.

A későbbiekben, üzletének fejlesztése érdekében folyamatosan támogatjuk szoftver frissítések és -fejlesztések által, valamint IT és marketing támogatásunk révén segítünk az új szolgáltatások és termékek bevezetésében. Hozzáférést kap átfogó üzletmanagement rendszereinkhez, a folyamatosan fejlesztett és frissített „Paysera” know-howhoz, ahogyan ad-hoc jellegű konzultációkra is számíthat az éppen felmerülő üzleti, marketing vagy pénzügyi kérdésekben is.


becsült teljes befektetés

A franchise partnerek becsült teljes befektetése 200 000 euró, ami tartalmazza:

  • az induló franchise licence díjat,
  • az üzleti infrastruktúra felállítását,
  • az első év működési költségeit.

Emellett a franchise partnereknek meg kell felelniük a helyi pénzügyi hatóság, az elektronikus pénzfeldolgozási vagy bankári engedély megszerzésére vonatkozó előírásainak is. 


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Ugyan átfogó és integrált támogatással látjuk el franchise partnereinket, mégis fontos, hogy a franchise jelentkezők megfeleljenek bizonyos alapkövetelményeknek és feltételeknek a siker elérése érdekében az elektronikus fizetési szegmensben.

Az ideális „Paysera” franchise partnernek rendelkeznie kell:

  • tapasztalattal egy sikeres vállalkozás vezetésében,
  • megbízható és kristálytiszta háttérrel, reputációval,
  • befektetési képességgel,
  • elhivatottsággal a helyi fizetési piac gazdagítása, színesítése iránt az innovatív és ár-barát megoldásokon keresztül.

Előnyt jelent a „Paysera” franchise partnerré váláshoz:

  • a bank- vagy pénzügyi szektorban szerzett tapasztalat,
  • kapcsolati háló a helyi üzleti közösségben. 

információ a franchise átadóról

“Paysera” LTD

+370 665 21002

franchise@paysera.com

www.paysera.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Liudas Kanapienis (a kapcsolattartás nyelve: angol)

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
város *
telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.