KWIK FIT Gumi- és Autószerviz-hálózat

Kwik Fit logó
Információk a franchise rendszerről
Leírás a franchise rendszerről

A Kwik Fit Európa egyik legnagyobb önálló gumi- és márkafüggetlen autószerviz-hálózata, több mint 40 évvel ezelőtt alakult Skóciában, és mára több mint 1200 üzlettel van jelen az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban és Magyarországon. Az Egyesült Királyságban több mint 600 Kwik Fit szerviz működik, ahol piacvezetőként országos viszonylatban minden ötödik abroncsot ezek valamelyike értékesít.

A Kwik Fit a sorra nyíló szervizeiben a szolgáltatásának minőségét a nagyon körültekintő szervizvezető-kiválasztásra, a rendkívül alaposan kiválasztott szervizhelyre, a hosszú nyitvatartásra, a személyzet kiemelkedő gumiabroncs- és autószerelési szaktudására alapozza.

Kwik Fit Magyarországon

A magyarországi Kwik Fit üzemeltetője, az Autonet-Hungary Kft. 1999-ben alapította meg szervizhálózatát Magyarországon. Az Autonet néven nyitott szervizek sikeres működése lehetővé tette a nagyobb léptékű terjeszkedést. 2006-ban a francia Speedy hálózathoz való csatlakozás dinamikus fejlődést eredményezett.

2012-től cégünk Európa legnagyobb autószerviz-hálózatának, a Kwik Fit-nek a tagja. A Kwik Fit szervezettsége, know-how-ja, sikeres működése biztosítja azt a hátteret, mely elősegíti versenyképességünk megőrzését. Ennek az együttműködésnek előnyei elsősorban a beszerzésben és az ügyfélbarát üzleti modellben mutatkoznak meg. Nem utolsósorban pedig az Autonet-Hungary Kft. megszerezte a Kwik Fit Master-Franchise jog tulajdonjogát Magyarország, Csehország és Szlovákia tekintetében.

Arra törekszünk, hogy ügyfeleink hozzászokjanak a komoly szaktudású, rugalmas, gyors, garanciát és jó ár-érték arányt nyújtó szolgáltatásunkhoz.

A Kwik Fit folyamatrendszere

A Kwik Fit-et az alapítójának egy új szolgáltatási minőségre való vágya hozta létre. Erre a törekvésre épült fel a több mint 40 év kereskedelmi és működési tapasztalata, ami egy szervezett, gördülékeny, gyors folyamatrendszert hozott létre. A Kwik Fit folyamatai olyan minőségi követelményrendszerre épülnek, mely minden szervizünk működésének az alapja.

A Kwik Fit know-how az összes kereskedelmi és működési folyamatrendszert, szabályrendszert, követelményt tartalmazza, kiterjedve teljes részletességgel mindarra, ami szükséges egy új szerviz nyitásához, segítve ezzel a kezdeti beindulási időszakot.

Az ügyfélcentrikusság alapelvét követve a Kwik Fit az ügyféligények minél magasabb szintű kielégítését tartja szem előtt, melyhez speciális szaktudás, modern technikai berendezések és versenyképes árak társulnak.

Saját üzletek

6

Franchise üzletek

4

Kép egy outletről
Kwik Fit Gumi- és autószerviz Kecskemét
Információk a franchise átvevőknek
Támogatás franchise átvevőknek
 • beszerzési erő
 • know-how
 • imázs
 • marketing
 • flottaértékesítés
 • informatikai rendszer
 • tréning
 • szakértelem
 • európai garancia
Minimális beruházás összege

Budapesten és vidéki nagyvárosokban tervezünk további szervizek nyitását franchise rendszerben.

Alapvető elvárások a franchise-ba vevővel szemben

Kwik Fit szervizépületnek megfelelő épület, helyiség paraméterei:

 • fekvés utcafronton,
 • közvetlen gépkocsi bejárási lehetőséggel,
 • alapterület: 150-250m2, belmagasság: min. 3,5 méter,
 • parkolási lehetőség min. 6 autó számára,
 • kisebb alapterületű Kwik Fit Gumi Plusz szerviz is nyitható, kizárólag gumiszerelésre és a közvetlenül hozzátartozó tevékenységekre.

Amennyiben nincs még szervizhelye, a keresésében is segítünk.

Ha már van működő szervize, erőnket egyesítve felvirágoztathatjuk üzletét. A Kwik Fit egy új fejezetet nyithat szervizének történetében. Tervezzen további szervizpontokat és legyen a tulajdonosa akár egy kisebb hálózatnak a Kwik Fit-en belül!

Információk a franchise átadóról
Autonet-Hungary Kft
1138 Budapest, Váci út 160-162.
+36 20 745 9907
franchise@kwikfit.hu
kwikfit.hu
A jelentkezők kapcsolattartója

Berényi Csaba

Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank