iSweet

iSweet logó
Információk a franchise rendszerről
Leírás a franchise rendszerről

Helyben készült thai fagylalt friss idénygyümölcsökből, cukor- és laktózmentesen is.

Frissen és látványosan!

A thai fagylalt eredetileg Ázsiából származik, így elsősorban ott örvend óriási népszerűségnek, de már Amerikában és Európában is egyre több fogyasztót nyer meg magának, és válik egyre szélesebb körben ismertté ez a különleges édesség. A thai fagylalt egyediségének egyik fő összetevője, hogy a vásárlók szeme láttára, látványosan készül egy speciális, tejalapú masszából, amelyet egy mínusz 35 Celsius-fok körüli serpenyőn dolgoznak össze a vendég kívánsága szerint különböző feltétekkel és öntetekkel. Az iSweet fagyizókba ellátogatók háromféle alap (tejes, csokis, cukormentes), valamint többtucat friss idénygyümölcs és édesség közül választhatnak. Emellett, az iSweetben nem csak thai fagylaltot, de Segafredo kávét, forró csokit, Coca Cola-termékeket, illetve zsír- és olajmentes amerikai palacsintát is felszolgálnak.

Az első iSweet egység 2015. nyarán indult útjára egy nagy forgalmú párkányi strandon, majd az évvégéig elindult Magyarország első thai fagyizója is: decemberben megnyitotta kapuit az egész évben nyitva tartó iSweet fagyizó a budapesti Árkád bevásárlóközpontban. Az óriási érdeklődés és rengeteg tapasztalat hatására az iSweet azóta nemcsak megnyitotta harmadik és negyedik helyszínét (mindkettőt Budapesten egy mozgó és egy kitelepült, szezonális fagyizó formájában), de 2017. áprilisában elindította franchise programját is, melynek segítségével többféle üzletformátum közül választva indíthatják el saját thai fagyizójukat magyarországi vállalkozók.

Saját üzletek

4

Kép egy outletről
iSweet Árkád, Budapest
Információk a franchise átvevőknek
Támogatás franchise átvevőknek
 • Egyedi koncepció és arculat
 • Partnerre szabott üzleti terv
 • Támogatás az üzletkialakításban
 • Hálózatszintű beszerzés
 • Fagyigépek költség- és időhatékony szervizelése, karbantartása
 • Kész marketing és POS anyagok
 • Területi kizárólagosság
 • Partnertalálkozók
 • Bővülési lehetőség és többféle üzletformátum
Minimális beruházás összege

Egy iSweet fagyizó kialakításához és beindításához szükséges befektetés a helyszíntől és üzletformától függően változhat! A becsült teljes befektetés egy iSweet fagyizó elindításához:

 • Egész évben nyitva tartó iSweet márkaüzlet: 6-8 millió Ft
 • Szezonális iSweet mozgó vagy kitelepült egység: 1,5-3 millió Ft

A franchise együttműködéshez tartozó további költség a fix összegben meghatározott havi royalty díj.

Alapvető elvárások a franchise-ba vevővel szemben
 • Megfelelő bérelt vagy saját tulajdonú helyszín
 • Elkötelezettség
 • Az iSweet sztenderdek alkalmazása
Információk a franchise átadóról
Isweet International Kft.
1091 Bp. Egyetértés utca 1.2.1 ház 3/3
06 20 828 08 39
isweethun@gmail.com
https://www.facebook.com/isweethun/
A jelentkezők kapcsolattartója

Kaszás Attila

Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank