Arby’s

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

Arby’s – amerikai szendvicsbár, a világ legnagyobb ”high-end” szendvicseket kínáló hálózata. A márka összesen több mint 3400 helyszínen van jelen az Egyesült Államokban, Kanadában, a Közel-Keleten és Törökországban. A vállalat ügyfelei több mint 50 éve választhatnak a kézzel készített óriás szendvicsek, változatos és gazdag ételek és finom desszertek közül. Az Arby’s a gyorséttermek és prémium éttermek közé pozícionálja magát, a hálózat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ételek a legjobb minőségű húsokból és egészséges alapanyagokból készüljenek.

A franchise szerződés általában 20 évre szól, és teljes körű kizárólagosságot biztosít a magyarországi franchise partner számára.

saját egységek

940

franchise egységek

2417, amiből 131 található az Egyesült Államokon kívül

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • az Arby’s márkanév, szimbólumok és sztenderdek használata
 • támogatás az éttermi design kialakításában
 • részletesen kidolgozott, komplex fejlesztési folyamat
 • piacra szabott marketing terv
 • a menü folyamatos fejlesztése, helyi igényekhez igazítása
 • támogatás a beszállítói hálózat kiépítésében és szervezésében
 • 6-12 hetes képzés az Egyesült Államokban a franchise partner és a menedzsment számára
 • folyamatos képzés és oktatás Magyarországon

becsült teljes befektetés

Egy Arby’s étterem kialakítása és megnyitása nagyjából 350 ezer dolláros befektetést igényel. Az Arby’s arra számít, hogy kidolgozott koncepciójának köszönhetően a nemzetközi franchise partnerek gyors növekedésre lesznek képesek. Magyarországon a jövőbeli franchise partnernek legalább 10 Arby’s étterem megnyitásához elegendő tőkéhez kell hozzáféréssel rendelkeznie.

Kapcsolódó franchise díjak:

 • kezdeti franchise díj: 10 ezer dollár / étterem
 • royalty: az árbevétel 4,25 százaléka
 • marketing díj: a magyarországi partner árbevételének min. 3,75 százalékát marketing- és reklámtevékenységre kell fordítania.

információ a franchise átadóról

Arby Restaurant Group, Inc.

1155 Perimeter Center West, Atlanta, GA 30338, USA

iroda@franchising.hu

www.arbys.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Ha az Arby’s franchise ajánlata felkeltette érdeklődését

kérjük

töltse ki és küldje el az alábbi kérdőívet

melyet követően felvesszük Önnel a kapcsolatot. A mester franchise partnerré válás első lépése egy titoktartási megállapodás megkötése. A dokumentum kitöltése után részletes információt kap a franchise koncepcióról

üzleti modellről

licence és csatlakozási feltételekről. 

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
város *
telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.