Stile Interio

Stile Interio logó
Információk a franchise rendszerről
Leírás a franchise rendszerről

Az elmúlt 8 év alatt a Stile Csoport Magyarország meghatározó lakberendezési cégcsoportjává fejlődött. Jelenleg több mint 170 gyártó több tízezer terméke képezi a teljes termékpalettát, a gyártók nagy részével kizárólagos értékesítési kapcsolatban vagyunk.

A Stile Interio Lakberendezés és Ajándék üzletlánc egy dinamikusan fejlődő hálózat, mert egy kialakult piaci rést kihasználva, kedvező árú egyedi és különleges termékeket forgalmaz. Egyedülálló árukínálatunk felöleli a stílusos és felhasználóbarát lakásberendezés használati és dekorációs elemeit, neves designerek által tervezett kiegészítők és modern formájú termékek mellett rengeteg vicces ajándékötlet, party kellék is megtalálható a termékeink között.

2010-ben a Stile Interio elérkezett egy fordulóponthoz.Magyarország megyeszékhelyein, a fővárosban és a környező országokban üzlethálózat kialakítását kezdtük meg, melyhez egyszerűen átlátható franchise rendszerünk segítségével csatlakozhat.

A Stile Interio franchise üzleti modellje európai színvonalú háttérrel, fenntartható üzletet és tisztességes nyereséget eredményez. Az értékes brand mellett a folyamatos terméktámogatás is segít az érvényesülésben.

Saját üzletek

4

Franchise üzletek

3

Kép egy outletről
Stile Interio üzlet
Információk a franchise átvevőknek
Támogatás franchise átvevőknek
 • Folyamatosan megújuló, trendi termékkínálat;
 • nagyon jó piaci ismertség és márkanév
 • piacképes termékek, kiváló minőségű szortiment;
 • jó árrés tartalom;
 • gyors forgási sebesség;
 • központi marketing;
 • egyszerűen kezelhető országos kommunikációs és informatikai hálózat;
 • értékesítők betanítása és folyamatos képzések, oktatás
 • havonkénti kirakatfrissítés segítése.
Minimális beruházás összege

A szükséges indulótőke mértéke nagyban függ az üzlet nagyságától és műszaki állapotától - egy Stile Interio üzlet megnyitásához nagyjából 7-20 milló Forint befektetés szükséges, ami magába foglalja az üzletfeltöltést, a tervezést, az üzletberendezést, oktatást és az első árukészletet is.

A teljes befektetés meghatározásakor a franchise partnereknek számolniuk kell a helyiség/ingatlan kialakításának és bérlésének költségével, valamint az első 4-6 hónap (amíg elkezd profitot termelni vállalkozásuk) működési költségeivel is. 

Franchise joghoz kapcsolódó költségek:

 • Nincs belépési díj!
 • Éves franchise díj: 500.000 - 1.500.000 Ft / év

Üzletformától függően az üzlethelyiség ideális mérete 70-250 m2

Alapvető elvárások a franchise-ba vevővel szemben
 • Kereskedelmi szakmai tapasztalat;
 • jó lokációjú üzletválasztás; 
 • rugalmasság;
 • tanulási készség.
Információk a franchise átadóról
Stileinterio.hu Kft
1131 Budapest, Kámfor utca 21-25.
+36 30 300 62 82
+36 1 237 0645
vigh.zsolt@stile.hu
www.stileinterio.hu
A jelentkezők kapcsolattartója

Vigh Zsolt

Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank